Vaikka taas vierähti viikonloppu luonnetestaamassa onnistuin purettamaan itseni vain omalla koirallani. Tänään koirat lenkitettyäni päätin lähteä vielä tottistelemaan kotikentälle. Hetken siellä Viian kanssa puuhailtuani sinne ilmestyi kuitenkin jalkapallon pelaajia, joten siirryimme kylätalon pihalle.

Koska olin jo heitellyt Viialle keppiä nurmikentällä noudon alkuharjoituksiksi, oli nyt Unelman vuoro. Kalsarimummossa on edelleen virtaa kuin Vattenfallissa - tuntuu, että jopa enemmän kuin taannoisina hellepäivinä paksussa turkissa. Alkulämmittelyt patukan kanssa ja sitten seuraamista, liikkeestä istumista, liikkeestä maahanmenoa, juoksusta seisomaan jäämistä ja luoksetulo ilman välipalkkoja. Sitten lyhyt patukkaleikki ja vielä kaukokäskyt. Unelma on ihan huippu!

Pami oli vähintäänkin yhtä liekeissä ja hillui innoissaan lussupallonsa kanssa. Seuraamisen ja jäävien liikkeiden treenaamisen yhteydessä palkkasin ahkerasti pallolla, kun Pami oli niiiiiin iloinen ja teki niiiiiin hienosti! Ja niinhän siinä sitten kävi, että käsi jäi pallon ja Pamin hampaiden väliin. Niin kävi kipeästi kämmensyrjään, että tähtiä näkyi vähän aikaa ja menetin toimintakykyni hetkeksi, mutta onneksi sain koottua itseni sen verran, että saatoin vielä jatkaa hetken ja pääsin lopettamaan treenit hyviin kiitoksiin.

Sytkyttävän käden kanssa otin kuitenkin vielä Viian uudelleen työn alle. Lussupallo kainalossa toimii sille erinomaisesti palkkana. Otettiin vähän nopeita istumisia ja nopeita maahanmenoja. Perusasennot ja seuraaminen on parempi ottaa namin kanssa, ettei tule huolimattomia asentoja.

BTW: Tämän Vuodatuksen uuden version hymiöt ovat ihan syvältä. Ne ovat niin huonoja ja epäselviä, että en kertakaikkiaan kehtaa käyttää niitä ollenkaan. :/