Tehtiin molemmille hauvoille kivat motivaatiotreenit. Kaksi maalimiestä etukulmiin, irtorullat, palkka heti näytöltä (makkaraa) ja lopuksi wubbanheittoa.

Pami tuotiin keskilinjalle, kun kaksi ukkelia oli menossa puolivälissä etukulmiin. Näytettiin sille, että ukot menee ja käytiin tulopolulla kääntymässä. Annoin Pamin itse valita kumman ottaa ensin, valitsi vasemman. Ilmaisu vaihdikas, rullan tuonti erinomainen, näytöllekin lähti tuhatta ja sataa (!) ja hauskaa oli! Toista ukkoa ei näytetty enää uudelleen,mutta vauhtia oli silti samalla tavalla.

Unski tuotiin keskilinjalle, kun vasen ukkeli oli puolivälissä menossa. Annettiin sen katsoa, kun ukko piiloutui kauas, n. 70 metrin päähän, ja lähetettiin perään. Unski suorastaan tärisi innosta. Näytöltä takaisin tullessa otin liinan irti ja kytkin Unskin hihnaan. Maalimies jäi puoliväliin pitelemän Ulpukkaa, minä menin keskilinjalle. Tällä välin toinen maalimies oli edennyt kohti oikeaa etukulmaa n. 40 metriin. Kutsuin Unskia keskilinjalta, 1. maalimies laski sen irti ja samalla toinen maalimies lähti juoksemaan edelleen kohti oikeaa etukulmaa. Siis yliheitto keskilinjan yli ja suoraan oikeaan etukulmaan. Ja vauhtia oli! Hyvät ilmaisut ja rullan tuonnit, vauhdikkaat menot näytöille, mukavaa maalimiehellä ja lopuksi wubban kuritusta.

Erittäin hyvät treenit!