Kaupunkireissulla käytiin Linnunlahden kentällä vähän treenaamassa kylmässä tihkusateessa. Kentällä ei ollut ketään muita, joten ei saatu häiriötä eikä henkilöryhmää. Myös paikallamakuu jäi harjoittelematta.

Pamin kanssa treenasin voittajaluokan liikkeet. Aluksi nostatin sitä wubballa, vaikka intoa oli muutenkin jo aika tavalla. Seuraaminen tiivistyi ja kontakti parani kuitenkin huomattavasti nostatuksen avulla. Palkkasin myös liikkeiden välillä. Juoksusta seisomaan tuotti vaikeuksia. Huomasin, että "odota" -käsky on sanottava melko painokkaasti (Unskille on aina pitänyt melkein kuiskata "seiso", ettei se mene maahan), toivottavasti muistan! Hyppynoudossa tuli kopsaukset molempiin suuntiin, joten siihen täytyy saada vauhtia lisää. Muuten kaikki sujui oikein kivasti.

Unskin kanssa suraaminen oli aivan kamalaa, edistämistä ja ennakointia oli aivan liikaa, joten sitä jauhettiin vähän aikaa, ja kyllähän se siitä 10 min kuluessa aina tasaantuu. Muut liikkeet menivät ulpukkamaisen loistavasti.