Kivaa, kun on käynyt kesävieraita, kun ei ole jaksanut tehdä mitään koirajuttuja näillä helteillä (paitsi vepeilyä). Eilen, kun meillä kävi eräs rotuun tutustuja, niin lisänsä kirjoon toi Susu Satun ja Sirkun kanssa. Susulla oli juoksut, ja siitä johtuen pientä kireyttä havaittavissa Pamin ja Susun välillä, mutta kyllähän nuo järjestyksessä pysyivät, kun kiellettiin Pamia (muka huomaamatta) ärsyttämästä Susua. Hitsinpimpulat, kun ei tullut otettua mitään kuvia!

Tänään meillä telmimässä kävi Kiri Hilkan kanssa, ja myös harvinaisempia vieraita: Minna mukanaan Nuppu ja Justus! Kyllä koirilla oli lystiä! Painivat ja temmelsivät hiki päässä tuntikausia kuumalla pihamaalla, kun me ihmiset vilvoittelimme sisätiloissa jäätelön parissa. Tässä muutama otos:

^ Kuules kakara, nyt mie taidan tempasta sulta jalat alta...

^ Tsadaa! Ketoon, beibi!

^ Äläs täti isottele, kyllä täältä saa mitä tilaa!

^ Miellyttävä nuori herra tämä Justus.

^ Heee, on ilimoja pielly!

^ Koko porukka huilaa, vas.: Pami, Kiri, Unelma, Justus ja Nuppu.

Muu aika on mennyt pikkuhiljaa aloitellessa pakkaamista leiriä varten ja jalostustoimikunnan juttujen parissa. Niin, ja Sharpilta tuli vihdoin uudet analyysit - hieno homma! Syskyn ja talven pentuesuunnitelmat etenevät hiljalleen. Pamilta on jo lähes kaikki karva irti, ja sitä on tosiaankin joka puolella. Toivottavasti loput lähtevät ensi viikon aikana Vaalan metsiin. Myös Unski tiputtaa ahkerasti pohjavillaa, eikä suinkaan anna nyppiä tupsuja pöksyistään. Huomenna pikku Fanny (ja tietysti Tiina ja Eetu) tulevat ukkilaan, ja perjantaina sitten auton nokka kohti Vaalaa.

Tässä vielä Fanny  juhannuksena Sulkavalla: