Ajattelin (taas kauppareissulla) käydä Linnunlahden kentällä tekemässä tottista ihan hyppynoutojen kera, mutta siellä olikin boksereilla purutreenit, joten siirryin raviradan parkkiin.
Unskin kanssa seuraamista. Kysymys kuuluu, miksi se edistää kisoissa (ennakoiko eteenmenoa?), mutta ei treeneissä? Jäävät liikkeet erinomaiset. Noutokapulan Unski toi 2 kertaa vinoon, kolmannella kerralla paremmin, mutta silti vähän huonosti. Juoksusta seisominen ei meinannut luonnistua millään. Lopuksi eteenmenoja ja herkkupalkkaa.
Unski ei ole kunnossa. Kovin vaisu, yskii ja kakistelee, kuolaa ja nieleksii vaivalloisesti. Katsoin sen suuhun, mutta en nähnyt mitään. Illalla puhdistin sen korvat ja yritin vielä tarkastaa suuta ja nielua - tuloksetta.

Pamin kanssa seuraamista, lähinnä tiiviyden harjoittelua. Jäävät liikkeet hyvät. Noutokapulaa vähän saalistaa, mutta tuonti on hyvä. Lopuksi kolme eteenmenoa peräkkäin - kaksi ensimmäistä meni hyvin, kolmas oli jo tahmea. Höh. En tiedä, onko tämä hyvä systeemi.