Olin ilmoittanut Pamin lapsiensa kera Tuusniemen näyttelyyn, kun sattui niin erinomainen tuomari kuin Päivi Eerola. Pamppu jäi kuitenkin kotiin pudotettuaan turkkinsa lähes totaalisesti, ja sillä on vielä naamassa rupikin kisun kanssa leikkimisen jäljiltä.

Mutta juuri 9 kk täyttäneet juniorit Tessu, Toma ja Hippa debytoivat upeasti! Pojat saivat EH:t, olivat vielä keskeneräisiä etuosistaan ja kapeakuonoisia, mutta "esitettiin edukseen" ja olivat oikein reippaita ja kauniita! Hyvä Mirka ja Jenna! Hippa-kaunokainen oli junnunarttujen ERI3 - hieman kesken vielä sekin, mutta oli näyttelyssä kuin kotonaan. 

^ Pink Ladyt panevat parastaan Tessun ja Toman kanssa.

^Tuomari Päivi Eerola hämmästytti Hippaa tunkemalla suuhun.

Aussieita oli kaikkiaan ilmoitettu 39 - huikea määrä! Mukana oli myös mm. Tanja Hikan ja Fedin kanssa. Tanja oli hakemassa Hikalle sitä pakollista H:ta, mutta sai EH:n mistä sai kyllä sellaiset aplodit ja tuuletukset, että tuomariakin nauratti. Fedi oli ROP-veteraani ja PN2.

Päivän odotetuin tulos oli varmasti Rinin viimeinen serti ja valioituminen. Siinä vaiheessa kun narttujen järjestys alkoi olla selvä, huuto kehän laidalla yltyi sellaisiin mittoihin, että lumet tulivat kasvihuoneen katolta ja tuomarikin kyyristyi ja piteli korviaan. Aiovan mahtava juttu! Rini oli myös VSP. ONNEA AIJA! Ja Rinin Taavi -veli sai toisen sertinsä ja oli ROP ja RYP3. Mahtava päivä kertakaikkiaan!

^Että näin. Rini ja Aija ottavat tilan haltuun upeasti.

Muutama kuva lisää täällä.