Australianpaimenkoirat ry:n "Savo-Karjalan alaosasto" järjesti match shown Joensuussa tänään. Homma sujui luonnikkaasti vaikka kaatosade ehkä verottikin vähän osallistujia. Harmi, sillä Best Friend ja Veikon Kone olivat lahjoittaneet upeita palkintoja!

Kehässä nähtiin 2 aussieta, Niirasen Sannan Welho avoimessa luokassa ja Nasu nuorissa. BIS-kehään saakka ei tainnut kumpikaan yltää. Punaisten BIS oli bichon frisé ja sinisten BIS schipperke.

Paikalla olivat lisäksi Jorman Ty ja Axi sekä "meidän" Pulmu (Patchcoat Pawnee)! Oli tosi kiva tavata pitkästä aikaa Minnan, Juhan ja Pulmun kanssa - pikkupoika oli jätetty mummolaan.

Päivä oli tosiaan sateinen eilisen helteen jälkeen. Kastuin ensin mätsärissä tuomaroidessani melko totaalisesti sadetakista huolimatta. Kotiin päästyäni vaihdoin kuivat vaatteet, ja koska ei satanut juuri silloin, lähdin koirien kanssa pyörälenkille. Muutaman kilsan päähän päästyämme alkoi hillitön ukkoskuuro, ja kastuimme taas alusvaatteita myöten. Maastokengätkin olivat puolillaan vettä kun tulin kotiin. Koirien pesun, kuivattelun ja vaatteiden vaihdon jälkeen sade oli taas lakannut, ja ajattelin lähteä vielä pikku kävelylle koirien kanssa, kun pyörälenkki jäi lyhyehköksi. Siispä kumpparit jalkaan ja sateenvarjo kainaloon. Mutta Unelmapa ei lähtenyt! Se jäi ovelle seisomaan ja murmettamaan. Oli vissiin jo saanut tarpeekseen. No, eipä väkisin...