Ensin pari OT -asiaa: Keskiviikkona lenkkeilimme porukalla Jatsin, Hipan, Kirin, Unskin, Romeon ja Pamin kanssa. Yritimme vähän esitellä Kirille juoksuista Pamia, mutta ei tainnut vinkki mennä perille. Torstaina jälleen kimppalenkki Toman, Romeon, Pamin ja Unskin kesken. Pami kasvatti tietysti poikiaan ja kaikilla oli kivaa. Romeo oli melko naatti näiden treffien jälkeen, mutta pääsi sitten perjantaina jälleen omaan kotiin oman perheen halittavaksi.  Oli oikein hauskaa pitää poikapentua talossa! Tervetuloa uudelleen!

Tänään oli pitkästä aikaa vapaa sunnuntai ja lähdimme reippaasti Selkielle hakutreeneihin. Sää oli hieman plussan puolella ja selkeä, vähän lunta maassa. Harjoittelimme PoPeKon viikon takaisella kisaradalla. Nämä olivat neljännet hakutreenit tänä vuonna. Ei passaa treenata liikaa, ettei kyllästy.

Unskille sadan metrin radalle kolme ukkelia. Maasto oli varsin mäkistä ja melko risukkoista mäntykangasta (oikein hyvä rata!). Tuulta oli jonkin verran, mutta maaston muodoista johtuen siitä ei ollut aina kovinkaan paljoa apua. Unski teki ensin kolme erittäin hyvää tyhjää pistoa oikealle saamatta hajua maalimiehestä, joka makasi rinteessä muutaman männynrangan alla. Lähetin Unskin välillä vasemmalle, missä se kävi todella hyvän, pitkän piston, mutta ei havainnut maalimiestä sieltäkään . Intoa näytti kuitenkin riittävän, eikä mummu ollut moksiskaan vaikkei löytänytkään mitään. Otin muutaman askeleen eteenpäin ja lähetin uudelleen vasemmalle. Pienen kiertelyn jälkeen Unski sai hajun ja toi irtorullan. Mahtava homma! Mentiin näytölle ja maalimies syötti lihapullia. Sitten lähetin uudelleen oikealle etsimään ensimmäistä ukkelia. Unski teki laajan piston, kiipesi korkealle harjanteen päälle, lähti palaamaan takaisin päin ja rinteessä sai yhtäkkiä hajun Henriikasta. Kehuin tosi paljon jo rullan tuonnista, menimme näytölle, tytteli söi lihapullat ja oli tosi onnellinen.  Uukka ei vaikuttanut vielä ollenkaan  väsyneeltä, joten päätin lähettää vielä viimeisellekin ukolle. Jossu löytyikin hienosti jyrkänteen päältä risukasasta. Näytöllä Jossu syötti ensin lihapullia ja leikki sitten wuban kanssa. Kyllä mummukka oli iloinen! Se leikki wuballa myös Mikan kanssa ja akntois sitten onellisena saaliinsa autolle. Laitoin Unskille takin päälle, annoin vettä ja muutaman pusun. Ihana hauva.

Pamille mulla oli tarkoitus tehdä laaja "taidontarkistustreeni", mutta niinhän se jäi vain hauskanpitoon, kun olimme tallanneet vain 100 m alueen, enkä viitsinyt laittaa Pamia ihan puhtaaseen metsään. No, hyvä näinkin. Pami etsi 3 maalimiestä hyvillä, pitkillä, suorilla pistoilla. Kaikilla oli näytöillä palkkana wubbaleikki. Tuntui kivalta, kun Mika kehui kauniista työskentelystä. Pamppu olikin oikein mallikas kaikin puolin, työskenteli hyvin ja iloitsi näytöillä. Ihana hauva tämäkin.  Autolla Pami sai lihapullia, vettä ja takin päälle. 

Pitäis varmaan treenata enemmän jos meinaa joskus kisata. En aio kuitenkaan ilmoittaa Pampulaa enää tänä vuonna hakukisoihih, sillä jonkin ajan kuluttua on varmaankin odotettavissa taas valeraskaus.

Kotona tyttöset saivat vielä Romeon mummon palvaamat hirvenluut. Ihana sunnuntai.