Unskin agilitykurssin ja metsälenkin jälkeen käytiin vielä Helin ja Rocon kanssa treenaamassa tottista. Otin vain Pamin, Unski istui  autossa filmitähden näköisenä upea talvitakki päällä.

Tehtiin Helin kanssa vuorotellen siten, että toinen katsoo ja sanoo kun toinen tekee. Päätin treenata samoja asioita kuin Heli ja Rocco.

Ensin otettiin perusasentoja ja seuraamista. Perusasennot on useimmiten vinot. Kontakti on parempi lelun kuin namin kanssa. Palkkaan vain suorasta asennosta joka tulee kertakäskyllä, en korjaamisesta. Luulenpa, että meillä on todella pitkä matka kunnollisiin ja varmoihin perusasentoihin.

Seuraavana oli vuorossa liikkeestä istuminen. Ekalla kerralla Pami istui ensin melkein alas asti, ja pani pyllyn sitten vasta kunnolla maahan, kun jatkoin vaan matkaa. Seuraavilla kerroilla se istui yhdellä liikkeellä, mutta voisi istua nopeammin. Treenasin nopeampia istumisia palkkaamalla heti kun takapuoli oli maassa.

Kaksi luoksetuloa. Ensimmäinen muuten hyvä, mutta Pami voisi tulla aavistuksen lähemmäksi. Toisen palkkasin heittämällä lelun taakseni jalkojen välistä - siis vain täysillä loppuun saakka.

Ja lopuksi vielä hyppynoudot, kun esteet oli ihan hyvässä kunnossa ja luntakin niin paljon ettei ollut liukasta. Kilon kapula tuli kauniisti; pystyesteellä mennessä hipaisu ja hiukan saalistuksen makua, mutta muutenhan ne on hyvät. Pamin kanssa on tosi kiva treenata.