Tällä kertaa meidän maanantaiset hakutreenit toteutuivat jälleen uudella kokoonpanolla, kun muutama meidän ryhmäläinen ei ilmestynyt paikalle ja Susu ja Onni menivät muiden aloittelijoiden kanssa tekemään tuuliharjoituksia.Kerrankin oli nimittäin tuulta melko mukavasti! Sää oli muutoin n. +16 ja pilvipouta.

Tallattiin n. 200 m alue muuntoaseman taakse hieman kumpuilevaa kangasmaastoon. Etukulmiin laitettiin umpipiilot (pahvilaatikko ja kevythäkki), ja n. 120 metriin oikealle puolelle myös umppariksi sellainen "makuutunneli". Tuuli klo 14-15 suunnasta  tyyntyen iltaa kohti.

Nyt päätin varmistaa leikkimisen viimeisen päälle, joten nakitin Aijan maalimieheksi Pamille ensimmäiselle ja viimeiselle pistolle. Laitettiin siis 1. maalimies oikeaan etukulmaan umppariin, kun koira ottaa irtorullan, saa maalimies jo tulla puoliksi ulos piilosta ja aloittaa wubbaleikin heti koiran saavuttua. Pami teki innokkaasti töitä ja leikki ihan innoissaan Aijan kanssa. Leikin ollessa parhaimmillaan sanoin "riittää", Aija otti rauhallisesti wubban pois ja juoksi edellämme keskilinjalle.

2. maalimies vasemmassa etukulmassa, irtorulla, ei palkkaa. Pami toimi innokkaasti ja hienosti, näytön tein kokeenomaisesti. Kehujen kanssa keskilinjalle ja hieman tsemppausta jatkoon.

Seuraavaksi oikealle tuli tahaton tyhjä pisto, mutta ihan hyvä sellainen. Etenin hieman ja laitoin uudelleen oikealle. Pami sai hienosti hajun ja ilmaisi ukon "tunnelista". Näytölle lähtö oli vahva, vaikka oli jäänyt palkatta edellisellä maalimiehellä. Eikä tältäkään tullut palkkaa! Höh! No, ei se mitään, Pami oli selvästi innoissaan jatkamaan.

Tullessamme keskilinjalle Aija oli jo mennyt n. 18 m päähän alueelle puun taakse seisomaan. Kun oli lähettämässä Pamia, Aija pinkaisi juoksuun maastopeitto niskassa lepattaen ja eteni lähes sivurajalle asti. Pami lähti perään ihan pinkeänä, toi rullan vauhdilla ja lähti näytölle vielä suuremmalla vauhdilla. Ja siellähän seurasi mahtava wubbaleikki jälleen! Aija leikitteli Pamin kanssa wubballe keskilinjalle saakka, siitä autolle saakka Pami sai pitää itse huolen aarteestaan. Oli kyllä mainio treeni ja tyytyväinen koira! Suurkiitokset Aijalle kunnon leikityksistä!