Treenattiin tottista Suskin eväillä ihan tuossa pihalla ja pihatiellä. Pamin kanssa olin enemmän vakavissani, Unskin kanssa harjoittelin lähinnä oikeaa palkkaamista ja omaa toimimistani kaiken kaikkiaan. Sivulle tulo alkaa mennä Pamin kanssa hyvin, se etsii itse aktiivisemmin oikeaa paikkaa. Sen sijaan seuraamisesta tuli nyt jostain syystä melko väljää, just kun se oli muuten hyvällä mallilla. Jäävät liikkeet toimivat hyvin ja nopeutta niihin tuli lisää, kun palkkasin heti pallolla koiran taakse. Luoksetuloissa harjoittelin oikeastaan vain palkkaamista, eli aina koirasta katsottuna eteenpäin.

Pami on hiukan pulskistunut, se on kyljistä ihan piukea ja piereskelee. En tiedä, johtuuko liiasta syömisestä vai mahdollisista pentusista. Se tuntui myös hiukan väsähtävän nopeatempoisessa tottistreenissä. Täytyy nyt antaa pikku mamman mennä omaan tahtiin, torstaina sitten ultra varmistaa, onko kyseessä vale- vai oikea raskaus.

Unski mennä huristaa ihan kuin aina. Minusta se toisinaan näyttää vanhentuneelta, mutta onhan se kyllä melko täpäkkä ja virkeä pakkaus verrattuna ihan mihin vain. Ja sen kanssa on niin hauskaa treenata, kun se osaa kaikki ihan hyvin, ja pyrkii sitten vain tekemään liikkeistä omia versioitaan.

Ihanaa, kun on jo tosi keväistä ja alkoi pääsiäisloma. Aion viettää koirien kanssa laatuaikaa.