Viian kanssa perustoko -ryhmässä aiheena oli (taas!) seuraamisen alkeet. Tehtiin siis kontaktiharjoituksia, käännöksiä ja pikku pätkiä, kuten edelliselläkin kerralla. Lisäksi opetin tyttelille nopeampia maahanmenoja sillä välin, kun muut pitivät tempputuokiota ja opettivat koirilleen niiaamista. Joo, niiaaminen on varmasti ihan kiva juttu, mutta pidän tähdellisempänä opettaa Viialle ensin nuo perusasiat. Mukavaa oli, ja juhlittiin patukan kanssa ihan sekopäisinä lopuksi.

Sitten Pamin kanssa kilpailevien ryhmässä. Aiheena tällä kertaa jäävät liikkeet. Sonja selitti ensin Korreilta (Tending) oppimansa treenisysteemin, johon kuuluu kaksi osaa: 1. ohjelmatreenit ja 2. temput. Ensin tehtiin ohjelmatreenit, eli jokainen sai valita kolme liikettä, jotka tehtiin jokainen vuorollaan kisanomaisesti. Valitsin liikkeiksi seuraamisen, liikkeestä maahanmenon ja luoksetulon. Seuraaminen oli melko ok - yhdessä täyskäännöksessä Pami vähän jäi jälkeen. Liikkeestä maahanmenossa havaittiin ihan uusi asia: Pami ei laskenut kyynärpäitään ihan maahan saakka heti, vaan pikkuhiljaa! Olisko odottanut palloa? Luoksetulo oli hyvä. MUTTA: Vinot perusasennot! Huuto Eli Korrien opin mukaan nyt seuraisi temppuharjoittelua eli perusasentojen treenausta runsaan palkan kera niin kauan, että voisi uskaltautua taas seuraavaan ohjelmatreeniin. Siinäpä meille kotiläksyä.

Sitten harjoiteltiin vielä varsinaisesti niitä eri asentoihin jättöjä. Vähän hakusessa oli kaikki, ja saatiin ohjeeksi harjoitella jättöjä ensin siten, että minä kuljen Pamin edellä takaperin. Vähän aikaa harjoiteltiin näin, ja sitten liikkeet alkoivat jo sujua tosi hienosti! Pampulan silmät ihan loistivat, kun pääsi taas tekemään. Pakkasta oli lähes kymmenen astetta, ja toisella tunnilla alkoi jo tulla kylmä. Hansu sairastaa kammottavaa flunssaa jo kolmatta vuorokautta, ja mullakin oli aamulla kaktus kurkussa. Otsan rypistys