Taas tuli esiin vanha totuus: mitä enemmän lajia harrastan, sitä enemmän tulee vaikeuksia eikun haasteita vastaan.

Nyt kun vienti sujuu hyvin, Pami on näköjään saanut päähänsä, että veneen voi hinata ihan mihin rantaan vaan. Ja itse asiassa maalitolpilla ei muutenkaan ole kovin suurta väliä. Tämä on seikka, johon täytyy alkaa keksiä hyvät konstit ja harjoitella enemmän. Muut lajit alkavat nyt  kuitenkin painaa päälle ( = tottis), mutta ensi keväänä sitten taas kirkkana mielessä tuo maalilinjalle tuleminen.

Damin vienti sujui siis hienosti, samoin poijun. "Kahden veneen haku" meni viitisen metriä tolppien ohi, suoraan kohti Kaunislahden laavua. Siellähän on kaikkien reput ja tavarat ja porukkaa; kukapa ei sinne haluaisi. Toisella kerralla sama juttu, vaikka Tuija juoksi ja hyppeli ja huusi rannalla lelu käsissä.

Illat alkavat olla viileitä, vaikka vesi on vielä lämmintä. Märkää koiraa palelee kun pitää istua autossa odottelemassa, vaikka onkin kuivattu kunnolla pyyhkeellä. Pitkään jo on mielessäni ollut kylpytakin hankkiminen Pamille.

Kun Kärjen Marika tuli hieromaan Unskin ja Pamin, puhelin asiasta hänelle. Marika ehdotti heti Back On Trackin hankkimista. Minä kun olen jotenkin ajatellut, että se on kamalan kallis ja tarkoitettu vaivaisille ja agilitykoirille. Kaikki jotka ovat tuotteeseen tutustuneet, ovat kehuneet sitä. Hansun mielestä kuutisenkymppiä koiranloimesta ei ollut paha hinta ollenkaan, ja hän ilomielin kaivoi kuvetta ("mitäpä ei isi pikku prinsessalleen hankkisi"), kun minä vielä mietin paksun froteekankaan ostamista ja koiran kylpytakin teettämistä äidilläni.

Nyt meillä on hieno dopingvehje ja mukaan tarttui myös kaksi uutta vesilelua, koska maaginen käsikranaatti vetelee viimeisiään.

Hanne-rukka siis sairastaa murtunutta nilkkaa pudottuaan hevosen selästä. Ihanat ihmiset Mari ja Jarno kävivät hakemassa Unnun meille hoitoon - vapaapäivänähän sitä voi kuulemma vaikka ajella Iisalmeen ja takaisin. Suloinen pikku Unnu! Jälleennäkeminen oli varsin riemukas - jopa Pamin kanssa sujui ihan ystävällisissä merkeissä. Hauskaa olla taas kolmen koiran haltijana.