Unelma 9 vee kävi tänään rokotuksilla. Tavallisesti niin reipas hauva ei meinannut millään tulla odotushuoneeseen - eikä varsinkaan toimenpidehuoneeseen. Diivaili ja vinkaisi, ihan kuin muka neula olisi sattunut. No, kun hänen kuningattaruutensa oli niin kovasti kärsinyt, niin hyvitykseksi menimme shoppailemaan Mustiin ja Mirriin. Unskihan oli tietty aivan sekaisin onnesta kaiken lelupaljouden keskellä. Lupasin sille minkä tahansa se haluaa itse valita, paisti pehmolelun - ne kun kestävät sen pari sekuntia ehjinä. Tökkäiltyään kuonollaan suunnilleen jokaista kaupan lelua joka oli tarpeeksi matalalla Unski valitsi pienen, keltaisen, piikikkään kumipallon. Siinä onkin aika hienot äänet. Sitten namuhyllyille. Nuolaistuaan ohimennen savustettuja härännilkkoja Unski sai minut ostamaan vielä kolme suurta savuluuta kotiin viemisiksi.

Sitten kävin hakemassa Muksun meille viikoksi  - tai ainakin muutamaksi päiväksi. Voi olla, että Riitan äiti ja veli haluavat hoitaa sitä ensi viikolla jonkin aikaa. Riitta ja Pekka lähtivät hyvin ansaitulle lomalle Kreetalle, ihanaa!

Onpa kiva, kun on poikakoira! Se on tuommoinen sälli ja ukkeli. Hurjan kiltti ja valtavan touhukas ja energinen. Unski-parka on ihan helisemässä, kun Muksu testaa kaikki lelut, varsinkin piippaavat, oikein kunnolla. Aika paljon niissä on samaa Kirin kanssa.

Kävimme lenkkeilemässä pelloilla ja ensimmäistä kertaa elämässäni satuimme törmäämään sellaiseen piikkisiemenesiintymään. Pirunleuka - vai miksi niitä kutsutaan. Siemenrykelmiä sotkeentui koirien turkkiin, pahimmin Unskin kyynärpäihin ja Unskin ja Pamin housuihin. Myös Muksun rinta oli ihan siemenissä. Niinpä kotiin päästyämme kulutinkin hyvän tovin kampojen, harjojen ja saksien kanssa pihamaalla hauvoja putsaillen. Muksusta lähtikin yllättävän hyvin, kun sillä oli kuiva turkki ja se myös piti harjaamisesta kovasti. Sen sijaan Unskin etujaloista ja housuista jouduin leikkelemään kunnon tupot, eikä jälki ole todellakaan kaunista. Myös Pami joutui luopumaan osasta housukarvojaan. Pitää vielä jonakin päivänä vähän tasoitella niitä. Nytpä ainakin tiedän, minne päin en lähde lenkille lähitulevaisuudessa.