Umpipiilojen harjoittelu Pamin kanssa sai jatkoa eilen illalla. Raunioradan takana metsässä on kaksi ruumisarkkumallia olevaa painavaa ja siistiä laatikkoa. Tallasimme hakualueen siten, että ne jäivät molemmat vasemmalle puolelle. Oikealla puolen oli monttuja ja pieniä mäkiä - mäntykangasta siis koko alue.

Sää oli mitä parhain, n. +16 astetta, vienoa kesäuulta, hieman kosteaa sadekuurojen jäljiltä. Laitettiin Pamille 4 maalimiestä: Ensimmäinen laatikkoon vasemmalle, kansi auki, ukko istui syvällä laatikossa ja roikotti kätti laidan yli. Toinen oikeassa etukulmassa kuopassa pressun alla. Vasen vasemmalla laatikossa, kansi auki mutta ukko istui niin syvällä ettei ihan heti näkynyt, tällä kertaa kädetkin laatikon sisäpuolella. Viimeinen ukko oikealla takakulmassa pressussa. Ilmaisu kiintorullalla, palkat (lihapullia ja makkaraa) sai antaa miun luvan perästä.

Ensimmäisen laatikon kanssa ei ollut mitän ongelmaa, Pami tarkasti ukkelin laatkossa, otti kiintorullan ja toi sen mulle. Toinen ukko löytyi myös ekalla pistolla. Kolmannelle pistolle Pami kaarsikin takaisin päin ja kävi tarkastamassa sen ensimmäisen laatikon, joka olikin aika hyvin tyrkyllä ja siis lähempänä keskilinjaa kuin toinen. Se katsoi laatikkoon sisään ja todettuaan, ettei siellä ole ketään lähti jatkamaan matkaa keskilinjan suuntaisesti. Pienen matkan päästä se saikin hajun toisesta laatikosta ja meni sinne ja ilmaisi ukon upeasti. Viimeinenkin ukko löytyi hienosti ja sitten lennätettiin wubbaa.

Seuraavalla kerralla laitamme laatikkojen kannet vain hiukan raolleen. Eiköhän se hokaa ne jonakin päivänä.