Mullekin on tarttunut tuo Suski Korrin tapa kuiskuttaa koirille "tottista tottista!", kun ollaan mennossa treenaamaan kentälle. Käytiin Linnunlahden kentällä tottistelemassa kauppareissulla.

Unelman kanssa riekuttiin lämmittelyksi lussupallon perässä. Mummeli innostui niin, että pyrki metriesteelle ihan itsestään, joten otin pari hyppynoutoa, jotka menivät yli lentäen. Sitten keskityttiin seuraamiseen, joka on parantunut huomattavasti Heinosen Eijan neuvoilla ja lussupallon avulla. Jääviä liikkeitä juoksusta tein vain omaksi huvikseni, kun Unski tekee ne niin hienosti ja heti.

Sitten laitettiin Unski autoon karjumaan (kyllä, se huusi pitkään, kun olisi treenausintoa vielä riittänyt) ja lähdettiin Pamin kanssa hommiin. Seuraaminen alkaa mennä tosi kivasti, yritän vain muistaa pitää palkkauskohdan vaihtelevana. Kaikki noudot otettiin vain pikkukapulalla ja pyrittiin ylläpitämään vauhtia. Metrin hypyt olivat tosi hyvät. Jäävissä liikkeissä on aika paljon hiomista, haluaisin niistä huomattavasti nopeammat.

Eteen lähettämistä ja maahanmenoa harjoittelimme nyt pilkottuna siten, että jätin Pamin seisomaan, laitoin pallon sen taakse, ja poistuin itse n. 40 askeleen päähän. Sieltä huusin "maahan!", ja kun Pami laskeutui maahan, vapautin sen heti pallolle. Näitä muutaman kerran eri suuntiin. Sitten otin Pamin sivulle perusasentoon, kävin muka viemässä pallon n. 40 askeleen päähän ja lähetin koiran "eteen". Ensimmäistä "maahan" -käskyä se ei tajunnut, vaan etsi kiivaasti palloa, mutta lopetin homman alkuunsa ja otin alusta uudestaan. Pami totteli "maahan" -käskyä hyvin, ja juoksin heittämään sille palloa palkaksi. Lopuksi vielä suora juoksu pallolle "Eteen" -käskyllä.

Seuraavaksi treenataan tuota liikettä taas ruokakupin kanssa. Kait siitä joskus valmista tulee. Tai sitten ei.

Mai tuli meille iltapäivällä. Ihanat ihmiset toivat sen tullessaan. Myös Hilkka pistäytyi Kirin kanssa. Kiitokset Korhosille ja Hilkalle Main matkan järjestämisestä! Nyt pidetään peukkuja, että saadaan tytteli kantavaksi.

Tässä Korhoset ja Mai kahvilla meillä.