Eilen, kun tulin Pamin kanssa kotiin Kerimäeltä, Hannu ja Unski olivat lähteneet Sulkavalle ja viipyivät siellä yön yli. Olimme siis Pamin kanssa kahdestaan - outoa ja rentouttavaa! Ruokimme pässit, söimme itsekin hyvin ja makailimme illan sohvassa. Hieroin ja rapsuttelin Pamia, kampasin sen läpkotaisin ja juttelin sille mukavia.

Tänäaamuna nukuimme pitkään ja menimme sitten yhdessä pässien luokse. Keritsin Kuunon ja siistin muidenkin poikien persvilloja. Kellään ei ole ripulia ja kaikki ovat terhakoita ja seurallisia. Teimme yhden työlään paimennuskierroksen lammastarhan ympäri. Pikku Tupsu eksyi välillä totaalisesti porukasta ja lähetin Pamin hakemaan sitä. Tällaisissa tehtävissä Pami on hiukan liiankin inokas välillä, mutta hienosti se sai Tupsun takaisin porukkaan.

Pami on todella helppo koira. Kun se on yksinään, se seurailee minua rauhallisesti ja makoilee lähettyvillä, mutta ei ole tönimässä ja leluja kantamassa ja hössöttämässä, kuten Unski ja Pami usein yhdessä ollessaan tekevät. Nyt lähdemme siivoamaan pihaa ja sitten lenkille. Eilinen masentaa vieläkin.