Lähes viikko vierähti Tanskan matkalla. Koirat olivat Hannan ja Jatsin hellässä hoidossa. Hieman oli kuulemma ollut ahdasta, ainakin ensimmäisenä yönä.

Hieman on treenattu tokoa molempien kanssa. Pamille aloin eilen opettaa kaukokäskyjä aivan kädestä pitäen, saman tien myös seisominen otettiin mukaan kuvioon. Sitten hiottiin seuraamista, siitä voisi saada tosi hyvän, jos nyt joku viisas neuvoisi, kuinka opetan koiran käyttämään kroppaansa paremmin erityisesti käännöksissä. Lopuksi vielä kokeilin maahanmenoja eteen lähettämisen yhteydessä seuraavalla metodilla: Vien pallon n. 10 m päähän koirasta. Jään itse seisomaan lähelle palloa ja sanon Pamille "eteen". Melkein heti, kun hauva syöksähtää kohti palloa, annan käskyn "maahan". Kun se on maassa vapautan pallolle. Ensimmäisillä kerroilla Pami oli ihan ihmeissään, mutta alkoi sitten hiffata, että pallon saa kyllä, kunhan menee maahan. Aika monta juttua vaan pikku putkiaivoon kerralla.

Unskin kanssa hiottiin myös seuraamista. Sitten kaukokäskyjä. Nyt istumaan nousu menee jo kaukaakin, sen sijaan vaikeaa sen on tajuta, miksi pitää taas mennä maahan, kun juuri nousi istumaan. Hassu koira. Unski oli aivan innoissaan, oikein silmät loisti ja koko koira hehkui, kun pääsi tekemään pikästä aikaa.