Pamppu on vaikuttanut aika turhautuneelta viime aikoina, eikä ihme. Lähes kaikki tekeminen on rajoittunut pitkiin lenkkeihin ja pieniin tehtäviin kotosalla - sekä tietysti lastenlasten hoivaamiseen, mikä on ollut melko vähäistä vielä, kun pennelit ovat niin pieniä, ja Kiri-äiti on huolehtinut niistä.

Siksipä vietimme Pamin kanssa kahdestaan aikaa perjantaina. Koko lauman aamulenkin jälkeen  PaaPaa pääsi ostoksille TintinLemmikkiin. Ah ja oh sitä herkkujen ja lelujen määrää! Pami tervehti kohteliaasti kaupan snautsereita Ladaa ja Ferraa, eikä lipaissuutkaan ihania savuluita ja muita herkkuja. Annoin Pamin valita jonkin herkun, mutta se jätti päätöksenteon minulle. Siispä matkaevääksi lähti kuivattua keuhkoa (en tiedä kenen) aikamoinen kimpale.

Seuraavaksi kävimme pieneläinklinikalla hakemassa pentusille kaavakkeita esitäytettäviksi lääkärintarkastusta ja virallista silmäpeilausta varten. Tämä oli Pamista kiva juttu, koska paikka oli tuttu, ja tiskillä oli namutarjoilu.

Sitten ajelimme Linnunlahdella etsimässä sopivaa treenipaikkaa. Koska varsinainen treenikenttämme oli vielä talvitauolla ja auraamatta, menimme tottistelemaan hieman raviradan parkkipaikalle. Luoksetulo oli muhinut Pamin pikku päässä, ja nyt se älysi tulla suoraan haarojen väliin täyttä vauhtia. Luoksetulo olikin pääasiallinen aiheemme. Seuraamista ja jääviä liikkeitä treenasimme myös. Kylläpä pikku koira oli kiitollinen!

Ja sitten päivän kohokohta (ainakin omistajan mielestä): hieronta! Ah, Helin käsittelyyn oli ihana vajota, mutta oih! Pitkistä selkälihaksista löytyi pari tosi imelää kohtaa. Pami liukastui kolmisen viikkoa sitten aika pahan näköisesti, ja arvelinkin, että sieltä olisi jäänyt jotain traumaa. Heli osasi ihanasti pehmitellä paikkoja, ja sovittiin vielä muutama lisäaika.

Pami on NIIIIIN kauhean kiva! <3