Pentuajan jälkeen ollaan palattu normaaliin arkeen viimeisenkin S-pennun muutettua omaan, uuteen kotiin lauantaina.

Lauantai-iltana otin Pamin kanssa pienet vepen kuivaharkat omalla pihamaalla: kävelysauvat hankeen pystyyn ja lelun tuontia niiden välistä, siis kuten maaliin. Ainakin Pami oli innoissaan, en tiedä oppiko se mitään. Uudet naapurit olivat varmasti ihmeissään, kun huutelin Pamille aina käskyjä "rantaan!"

Sunnuntain ja pentujen lähdön kunniaksi järkättiin pikkuiset aussietreffit Marin & Wallun sekä Hannan & Jatsin kanssa. Itse asiassa oli tarkoitus esitellä rotua eräälle kiinnostuneelle, mutta en tavoittanut häntä. Käyskenneltiin kauniissa maaliskuun (!) talvisäässä Rantakylässä ja Pielisjoen jäällä. Hannalla oli kamera mukana ja huikaisevassa valossa tuli hienoja kuvia, joita voi nähdä Hannan blogissa. Lenkin jälkeen istuskeltiin Marin luona teellä. Unski oli ihan taivaassa, kun Wallulla oli suuri korillinen hienoja leluja, joista useimmat vielä piippasivat tai päästivät erilaisia ääniä. Koirille oli myös tarjolla siansaparoita ja puruluita. Kyllä oli hyvä kyläpaikka! Nauru

Illalla kotona Unski purki sen valkean pienen nallen, joka jäi pennuilta. Vanut ulos vaan ja nalle nurkkaan; tärkeintähän oli pelastaa se pikkuinen piippaava osanen. Sitä se kanteli suussaan koko illan ja kävi vähän väliä esittelemässä minulle. En oikein tiennyt, mitä sille olisi pitänyt tehdä, mutta kun Unski aina tökkäsi sen jalkojeni juureen, niin piippasin sitä pari kertaa. Ulpukka tuntui olevan tyytyväinen siihen, otti taas pikku piipin suuhunsa ja lähti menemään - tullakseen taas jonkin ajan kuluttua esittelemään aarrettaan. Liikuttava otus.