Koirahierojaksi valmistuva Marika tuli kotiin hieromaan Unskin ja Pamin. Luksusta! Unski oli juonessa mukana, vaikka ei ihan heti suostunutkaan kellahtamaan kokonaan kyljelleen. Piti kovasti nuolla Marikaa ja osoittaa joka välissä, miten ihanalta tuntuu. Mutta pian örinää alkoi kuulua ja silmät menivät pikkuhiljaa lähes kiinni. Unski on hyvässä kunnossa, ainoastaan oikean lavan etupuolella oli pientä kireyttä. Aristavia, ratisevia tai jäykkiä kohtia ei muutoin ollut.

Pami on ollut hierottavana vain kerran aikaisemmin. Se kävi kyllä kyljelleen heti, mutta oli ihan jäykkänä ja silmät pyöreänä aluksi. Pian se tottui käsittelyyn ja nautti ilmiselvästi. Hyvässä kunnossa tuntui Pamikin olevan, pientä jännitystä oikeanpuoleisessa pitkässä selkälihaksessa.

Illalla soiteltiin Helenan kanssa Ruun kuulumisia. Viime kesästä saakka vaivannut ajoittainen ontuminen alkaa selvitä: todennäköisesti vasemmassa takapolvessa on traumaperäinen vamma eli etummainen ristiside osittain poikki ja sen seurauksena syntynyt nivelrikon varhainen vaihe. Nyt ovat hoitovaihtoehdot harkinnassa. Voi että. Enpä juurikaan saanut unta noiden kuulumisten jälkeen.