Unnu tuli meille viikoksi hoitoon, kun Hanne matkustaa huomenna etelän lämpöön. Koiristakin on kivaa kun on pieni vieras, vaikka Pami tietysti ensin tekikin ronskiin tapaansa selväksi, kuka täällä määrää. Käytiin tokotreeneissä porukalla ja sitten lenkillä, ja Umppa rohkaistui kovastikin leikkimään ja jopa painimaan Pamin kanssa ihan ärinän kanssa. Vähän taitaa olla Unnulla vielä outoa, kun hakeutuu aika paljon mun lähelle. Pami ei ole mustasukkainen ja antaa jopa Unnun mennä ovista ensin. Kivasti ja sopuisasti lähti yhteiselo käyntiin. Nyt nuo makoilevat tuossa kaikki kaikessa rauhassa.

Tokotreeneissä otin Pamin kanssa seuraamista ja erityisesti perusasentoja. Sitten liikkestä maahanmenoa, liikkeestä seisomista ja luoksetulo. Liikkeestä seisominen on hyvällä mallilla, mutta en tiedä, miksi perusasennot taas mättää. Enska sanoi, että palkkaat vain oikeasta asennosta, mutta nähdäkseni onko koira oikeassa asennossa, mun on käännyttävä katsoman, ja sinä vaiheessa kun käännän ylävartaloa, se korjaa. Eli siis tottelee vartalo-ohjausta. HÖH! Siinä riittää työstämistä. PoKSin vanhalla hallilla olis ollut hyvä treenata tätä, kun siellä oli iso peili, mutta sinne ei enää pääse. Pitää vissiin vaan käyttää avustajaa.

Unskin kanssa otin kevyen ylläpitotreenin: seuraamista ja liikkeestä maahanmenoja. Unski on Unski: aina sata lasissa. Pikku Unnun kanssa en treenannut, leikittiin vaan ja pidettiin hauskaa. Ihana pieni perhonen!