Tokon kilpailevien ryhmä kokoontui keskiviikkona ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Myöhästyimme lähes tunnin vepe-jaoston kokouksen vuoksi, ja paikalla oli enää vain Jenna ja bullmastiffit. No, ei se mitään; pitkän tauon jälkeen on hyvä aloittaa varovasti. Molemmat tyttelit olivat ihan pähkinöinä, ja keskityimme oikeastaan vain hauskan pitoon ja maltin kehittämiseen. Unski oli tietysti suloinen kaikessa tärkeydessään, kuten aina. Toppuuttelin sen edistämisintoa ja vaadin täsmällisyyttä liikkeisiin, ennen kuin palkkasin patukkataistelulla. Luoksetuloja oltin useampaan kertaan, kun siinä alkoi olla ennakointia ja hiippailua.

Pamin kanssa harjoiteltiin erityisesti seuraamista, joka on parantunut huimasti, kiitos Susannalta saatujen ohjeiden! Pami oli todella innoissaan ja keskityin vireen ylläpitämiseen, mikä onnistuikin loistavasti. Kokeilin myös lähes "kylmiltään", kuinka onnistuvat kaukokäskyt ja luoksetulon pysäytys, ja nekin menivät tosi upeasti! Harmi, ettei päästy kisoihin nyt kevätkaudella, luulen, että olisi saattanut tulla ihan kelpo tulos. No, harjoitellaan noi liikkeet nyt ja kisataan sitten joskus eläkkeellä.

Vepe-jaoston kokouksen myötä ajatuksen suuntautuivat jo pitkälle tulevaan kesään. Tulisipa yhtä ihana vepeilykesä kuin viime vuonna!

Tänään vietämme pikku Maunon syntymäpäiviä. Aamu alkoi namujen syönnillä ja sen jälkeen mahdottomalla kissarallilla yläkerrassa.  Miuni on perustanut pesän vaatekomeroon mun T-paitakoriin. Se osaa avata liukuovat itse ja käy siellä hämärässä nukkumassa kaikessa rauhassa. Pitäisi ottaa 2-vuotispotretti pojasta.