Tiistaina pidettiin normaalit kilpailevien treenit Kaunislahdessa. Ja upea sää vain jatkuu! Ihan uskomatonta! Pamin kanssa tehtiin voittajaluokan kakkosliikettä, eli liikkuvan veneen hakua. Paapero ui ensin veneen takapäähän, hämmentyi, kunei löytänytkään mitään ja meinasi sitten jatkaa suoraan rantaan, mutta Heli sai sen kääntymään etsimään köyttä uudelleen kutsumalla ja köyttä loiskauttamalla. Hieno homma! Hienohomma! Kunpa Pami oppisi pikkuhiljaa etsimään köyttä ahkerammin.

Toisena liikkeenä harjoittelimme veneeltä veneelle vientiä, vielä siten, että vastaanottava vene oli kauempana rannasta. Lähtö oli vähän empivä, ja matkallakin Pami vilkaisi pari kertaa rantaan päin, mutta Eijaosasi kiinnittää senhuomion uudelleen juuri oikealla hetkellä ja saatiin liike onnistumaan! Valitettavasti tuli vähän kiire, joten ei ehditty tehdä uusintaa.

Torstaina olimme ihan uudessa paikassa Marjalan kanavan toisessa päässä pienessä lahdenpoukamassa. Koska paikalla oli vain Heli, Sinikka ja minä, pumppasimme vain yhden veneen, kun se toinen on niin jumalattoman iso ja raskas, eikä pumputkaan toimi kunnolla.Ensin harjoiteltiin pitkän köyden vientiä, missä ei ole muuta ongelmaa kuin se, että jos Pami näkee palkan, se hätäilee luovutuksen kanssa. Minun pikku putkiaivo.

Kun meillä oli vain se yksi vene, päätin opettaa nyt Pamia etsimään kelluvaa köyttä veneen ympäriltä. Harjoittelimme siten, että Sinikka ja Heli lähtivät soutelemaan ja heittivät köyden jo lähtiessään veteen. He soutelivat rannan suuntaisesti hitaahkosti siten, että köysi lipui perässä. Kolme kertaa saatiin Pami etsimään köysi ja tuomaan vene rantaan; viimeisellä kerralla se etsi jo huomattavasti aktiivisemmin itse, eikä sitä tarvinnut yhtään auttaa. Hieno juttu, nyt kun vain saisi treenit kasaan sunnuntaiksi!