Tällä kertaa vietimme Unelman syntymäpäiviä kahdestaan luostarissa. Mulla oli koko viikonloppu töitä lääketiedeseminaarin parissa, ja Uu pääsi mamman namusena nauttimaan yleisön ihastelusta ja hotelliöistä mamman kainalossa. Ja kaikenlaisia herkkujakin oli varattu evääksi.

Sää oli mitä mainioin ja Unelma oikein säteili kevätauringossa. Se jopa villiintyi jahtaamaan lokkiparvia pellolla, vaanimaan västäräkkejä tiellä ja kahlailemaan rantavedessä.

Sunnuntaiaamuna bongasimme yllätykseksemme aussieuroksen luostarin pellolla. Kävi ilmi että koira oli vuoden vanha Tessu (Bywater By Now), joka kovasti ihastui Unelmaan. Vanharouva ei tapojensa mukaan antanutkaan poikaselle kyytiä, vaan lähti liehitellen sen kanssa juoksentelemaan. Kevättä rinnassa mummukallakin!

Sunnuntai-iltana kotona oli koirien pyykkipäivä. Pesin Unskin ja Pamin läpikotaisin ensi lauantain näyttelyä varten. Maanantai-iltana niitä sitten trimmatessani huomasin, että rouva Uu on hankkinut kylkeensä pihkapallon ja rouva Paaperon naama on naarmuilla ja multainen.  Missä lie tonkinut kissan ja pennun kanssa.