Ajeltiin Kuttukuuhun neuvottelemaan Sinikan kanssa ensi kesän leireistä. Linda on varmistanut tulonsa - mahtavaa! Hinnat nousevat melko korkeiksi, mutta anti on varmasti maksamisen arvoista.
Samalla katsastettiin Sinikan uusin tulokas, Muffy-koolie. Siinäpä vasta hauska pakkaus! 4 kk ikäinen pentu on kuin pieni aikuinen, vailla minkäänlaista pennuille tyypillistä mielistelytaipumusta. Rohkea, itsenäinen, hauska ja vieläpä hienon näköinen. Kaunis, sileä turkki, valtavat korvat, hyvin muodostunut pää, erinomaisen kohtuulliset kulmaukset ja nimenomaan kohtuullinen joka suuntaan. Koira, jossa ei ole mitään liikaa tai liian vähän.
Menomatkalla tallasin tytöille jäljet Vehmasmäkeen.Tullessa käytiin sitten ajamassa ne, jäljille tuli ikää melko tasan 2 tuntia. Pamille 50 m jana, 3 kulmaa, joista yksi terävä, pituutta n. 500 m ja 4 keppiä. Maasto oli mäkistä mutta muuten kohtalaisen helppokulkuista mäntykangasta. Pami otti takajäljen mutta kääntyi itse. Alkumatkasta oli liikaa vauhtia, tasaantui vasta toisen kepin jälkeen. kaikki kepit löytyivät kuitenkin ja hyvin malttoi kunhan pääsi alkutouhotuksestaan.
Unskille n. 60 m jana alamäkeen, 6 kulmaa, joista 2 terävää, pituutta myös n. 500 m ja neljä keppiä. Unski otti myös takajäljen ja olisi jatkanut valtatielle saakka, joten kutsuin sen pois. Jäljen nostamisessa oli vaikeuksia, mutta itse se sen hokasi. Loppu menikin loistavasti Unskin varmaan tyyliin.
Lopuksi vielä tehtiin pikku lenkki metsässä ja heiteltiin tennispalloa.