Aika kuluu kuin kuin siivillä. Joululoman ensimmäiset päivät ovat hujahtaneet kaikessa touhussa ihan huomaamatta. Viime viikolla oli ihania, aurinkoisia pakkaspäiviä. Lauantaina vietimme meillä aussieporukan pikkujouluja. Aloitimme vauhdikkaalla metsälenkillä, kun sää oli todella ihana ja lunta oli niin vähän, että vielä pääsi metsään. Se saattoikin olla sitten viimeinen metsälenkki vähään aikaan, koska sen jälkeen on tullut lunta ihan kunnolla, ja tulee edelleen.

Pikkujoulua olivat viettämässä Jatsi, Hanna, Kimmo ja Atte, Kiri ja Hilkka, Susu, Satu ja Sirkku sekä myöhemmin seuraan liittyneet Wallu, Mari ja Jarno. Ja tietysti Unski ja Pami ja meidän kisupojat, jotka viisaasti lymyilivät saunassa koko iltapäivän. Syömisen ja seurustelun jälkeen seurasi yleistä hälinää ja kun Mari saapui paikalle liittämään scartit oikeisiin kohtiin niin saatiin katsella vielä muutama luonnetestivideokin ja Wallun MH-kuvaus. Aika monta jäi vielä katsomattakin. Kiitos kaikille mukana olleille! Kyllä noin mukavan porukan kanssa viettäisi vaikka oikeaakin joulua .

Tänään kahlasimme lumihangessa lenkin, yritän epätoivoisesti pitää edes joitain polkuja auki, ettei tarvitsisi sitten lenkkeillä vain teitä pitkin. Lunta tuli vaakasuoraan, joten naama oli jäässä ja muuten hiki. Hauvoilla on oikea asenne: lenkillä on nastaa, keli kuin keli. Iltapäivällä kävimme Pamin kanssa rokotuksilla.  Pikku hauva oli oikein reipas, vaikka esittikin mulle kyllä selvääkin selvemmin, että tämä on Se Kauhean Pelottava Paikka Jossa Tapahtuu Aina Jotain Epämiellyttävää. Ihan turhaan. Sijaislääkäritäti oli oikein hellä, silitteli ja jutteli. Eikä Pami huomannut piikkiä niskassa ollenkaan.  Samalla reissulla kävin täydentämässä eläinten ruokavarastoja parissakin alan liikkeessä, ja samalla hieman joulupukin asioilla... Kuivattuja kuoreita en saanut - harmi! Ne kun maistuisivat sekä kisuille että koirille.