(Huom! Vepe-kisakirjoitukseen alempana lisätty kuvia!)

Alun perin oli suunnitelmissa tehdä Unnulle jälki, mutta metsät ovat tulvillaan sieniä ja sienestäjiä, joten päädyttiinkin Unskin ja Unnun kanssa hakumetsään. Oli kiva, pieni porukka ja sujuvat treenit. Tallattiin taimikkoon pieni alue, keskilinjana hiekkainen metsätie. Välillä hieman ripotteli, tuuli oli toisinaan kohtalaista.

Unnulle tein "taidontarkistuksen": Ukkelit näyttäytyivät keskilinjalla ja painuivat sitten etukulmiin. Unnu haukkui ja huusi innosta. Ilmaisut irtorullilla. Unnu halusi itse lähteä ensin oikealle, joten lähetin sen sinne. Pian se palasikin rulla suussa sojottaen, mutta n. 7 m päässä minusta sylkäisi rullan suustaan, istahti pissalle, poimi sitten rullan uudestaan ja toi sen minulle käteen saakka. Näytölle lähti hyvin, vauhtia olisi voinut enemmänkin, mutta ehkä tuo rullan kanssa sekoilu vähän hämmensi. Jauhelihapihvin palaset maistuivat kyllä! Vasemmanpuoleinen kulma meni todella hyvin. Maalimies palkkasi namuilla ja sitten vielä viskelin wubbaa. Tästä on hyvä jatkaa!

Unski kävi ihan liian kuumana, haukkui ja vinkui vielä lähetyksessäkin. Yritin painella off-nappulaa, mutta se ei kertakaikkiaan toiminut. Äänenkäytöstä huolimatta hyvin teki töitä, hienot ilmaisut kiintorullalla ja supernopeat lähdöt näytöille. Otettiin vain etukulmat. Jos niitä jäitä saisi tuon eläimen hattuun jotenkin... Mutta on se vaan niin ihana.