Torstaina pidettiin Aulin ja Heinin kanssa reippaat hakutreenit Selkiellä. Olin varautunut tekemään Unskille jäljen, mutta Selkielleä olikin ihan kunnolla lunta. Liperiinkin kyllä satoi vähän, mutta se suli pois saman tien.

Lumessa on se hyvä puoli, ettei tarvitse merkata aluetta, kun jäljet näkyvät hyvin maassakin. Tallasimme lyhyen, n. 100 metrin alueen. Oikealla puolen mäntykangasta, melko tasaista, vasemmalla rinne alaspäin. Keli aivan tyyni ja pilvinen ja siis pakkasen puolella. Pamille neljä maalimiestä (siis 2 siirtyvää) kulmiin. Ilmaisut irtorullilla. Ensimmäinen ei palkannut, toinen ja kolmas palkkasivat lihapullilla ja viimeiseltä sai namin lisäksi myös wubbaleikkiä. Pami oli ihan innoissaan ja teki hienoa työtä. Vasemmalle puolelle tuli yksi tyhjä pistokin.

Kun Unski ei päässyt jäljelle, niin tehtiin sillekin pieni harjoitus: Oikeaan etukulmaan tyhjä pisto ja vasempaan etukulmaan ukkeli. Ilmaisu irtorullalla, palkkana lihapullaa ja wubbaleikki. Hienosti meni, tyhjä pisto oli erittäin hyvä ja laaja!

Perjantaina pakkasin koirat ja runsaasti säänkestäviä kamppeita autoon ja ajelin illan tummetessa Taipalsaaren Haukkulaaksoon. Siellä sitten testailimme Lean kanssa koirien luonteita pari päivää. Ylläpito oli oikein hyvä ja seura mukavaa, koirat kivoja ja järjestelyt sujuvat. Unskilla ja Pamilla oli vähän tylsää, mutta pääsivät ne vähän lenkkeilemään Lipen kanssa ja illalla makkaranpaistoon grillikodalle.