Voi ihmehistä: niin vain kävi, että aloitimme Pamin kanssa treenaamisen tokoryhmässä. En tiedä, kilpailemmeko enää koskaan siinä lajissa, vaikka kyseessä onkin kilpailevien ryhmä. Illan teemana oli kaukokäskyt, johon saimmekin hyviä vinkkejä lähinnä seisomisen osalta. Varmaan pitäisi treenata joskus myös kotona, eihän homma näin edisty, että harjoitellaan vain tokoryhmän kokoontuessa...

Aluksi harjoiteltiin kuitenkin paikallaanmakuuta, mistä ei tullut kertakaikkiaan mitään. En päässyt edes piiloon saakka, kun Pami jo istui. Kaksi kertaa kävin laittamassa sen takaisin maahan, mistä se tietenkin palkkaantui mukavasti. Sen jälkeen Asta kävi murahtelemassa Pamille, millä olikin huomattavasti parempi vaikutus.

Loppuillasta otin vielä paikkamakuun kaksi kertaa: kerran häiriön alla niin, että olin pitkän matkan päässä mutta näkyvissä, ja toisen kerran häiriön alla siten että menin piiloon mutta vain lyhyeksi aikaa. Hyvin meni, mutta en luottaisi nyt tuohon ollenkaan, kun se onneton keksi pm-kisoissa, että istuakin voi vaikka koko ajan.