Tehtiin Pamin kanssa vauhdikas hakutreeni. Keskilinja metsäautotien pohja notkossa, hieman alaspäin viettävä. Oikealla puolella nouseva harjanne ja sen takana jyrkkä pudotus suolammelle. Vasemmalla loivasti nousevaa mäntykangasta, sitten suuri notkelma ja alueen loppuosassa jyrkempi kukkula. Lähinnä mäntymetsää, muutamia kuusia. Risukkoja ja kuoppia. Ilma oli pilvipoutainen, lähes tyyni.

Tiesin vain ensimmäisen maalimiehen paikan, muut päättivät itse paikkansa. Laitettiin 4 ukkoa valmiiksi. 1. maalimies oikeassa etukulmassa harjanteen päällä kuopassa pressulla peitettynä. 2. maalimies vasemmalla rinteessä risukasan takana kuopassa pressuun kääriytyneenä. 3. maalimies oikealla takakulmassa jyrkässä rinteessä puun takana maassa makaamassa. 4. maalimies vasemmalla takakulmassa rinteen päällä risukossa pressuun kääriytyneenä.

Ilmaisut kiintorullalla. Olin valmistautunut siihen, että jos tulee virheilmaisuja, niin otan rullapannan pois kokonaan ja maalimiehet antavat sitten irtorullia, mutta niin ei tarvinnut tehdä. Kaikki ilmaisut olivat täsmälliset ja hyvät, vaikka ennen viimeistä ukkoa tulikin hieno, pitkä tyhjä pisto, kun lähetin koiran hieman liikaa vasemmalle. Kaikki ukot palkkasivat lihapullilla, ensimmäinen heti näytöltä, muut luvan saatuaan. Ja lopuksi viskltiin patukkaa. Olimme molemmat oikein tyytyväisiä.