Takit niskaan ja kentälle! Mittari näytti aamulla -25, mutta päivällä Linnunlahden kentällä vain vaivaiset -20, joten eipä muuta kuin reippaisiin tottisharkkoihin. Ihan leikin varjolla harjoiteltiin muutamia juttuja, tavoitteena  viritellä vähän koiria talviunilta ja liikutella niitä pakkasesta huolimatta.

Unskin kanssa seuraamista (edistää), tiukkoja käännöksiä (pysyy paremmin oikeassa kohdassa sivulla), luoksetuloja ja muutama maahanmeno. Lopuksi vielä eteen lähettäminen ja runsaasti riekkumista wubban kanssa.

Pami on oppinut hyvän perusasennon, mutta siihen tulo ei ole ihan vielä aina varmaa, joten ihan kädellä näyttämällä tehdään vielä. Seuraamiseen olen melko tyytyväinen. Liikkeestä istumiset aika hyviä, sen sijaan tokohypyn yhteydessä esteen taakse istuminen ei onnistunut millään. Kenties wubba näkyvillä on liian suuri innoke (onko sellaista sanaa olemassakaan?) Kaukokäskyt puolentoistametrin päästä erinomaiset. Lopuksi vielä eteen lähettäminen ja hirmuiset wubbabileet. Hauskaa oli, eikä ehtinyt tulla kylmä, kun tehtiin kaikki nopeutettuna .