(Kas, Kiteen hakukisat on vieläkin repostelematta, mutta enpä ole joutanut.)
Mentiin treenaamaan hakua raunioradan taakse metsään; siellä kun on pari umpilaatikkoa valmiina ja mukavan kuoppaista mäntykangasta.
Sää: Kostea, välillä sadetta, vähäistä tuulta klo 11 suunnasta. Maasto: Tulikin jo mainittua. Hiekkamonttuja, oikealla takareunalla myös korkeampaa aluskasvillisuutta ja tiheämpää sekametsää. Tallattiin sellainen avo-luokan alue (200 m) ja kuljettiin vielä keskilinja moneen kertaan, kun siitä oli ollut haittaa kisoissa ainakin Lyytille.
Pamille: Vasemmassa etukulmassa tyhjä laatikko, oikeassa etukulmassa ukko pressussa, vasemmalla keskellä ukko umpilaatikossa, oikeassa takakulmassa ukko pressussa. Ilmaisu kiintorullalla, palkkana näytöllä ukoilta makkaraa ja lopuksi tennispallo. Hyvinhän se meni. Vasemmasta etukulmasta tuli hieno yliheitto oikealle puolelle. Vähän liian helppo harjoitus Pamille.
Unskille: Tarkoituksena pitää hauskaa ja nostaa motivaatiota huonosti päättyneen kisasuorituksen jälkeen (yksi ukko jäi maastoon, homma jäi tavallaan kesken). Vasemmassa etukulmassa tyhjä latikko, oikealla n. 15 metrissä sivurajalla ukko pressussa, vasemmassa takakulmassa ukko pressussa. Ilmaisu kiintorullalla, palkkana makkaraa ukoilta näytöillä ja lopuksi tennispallo. Vasempaan etukulmaan hieno pisto, yliheitto oikealle ja löytö. Laitoin taas vasemmalle vähän puolivälin jälkeen, kaarteli vaan lähellä, mutta ei lähtenyt taakse. Lähetin uudelleen, lähti suoraan, sai hajun takakulmasta puolivälissä ja meni sitten viimeiselle ukolle. Ihan hyvä niin.