Uudenvuodenpäivää juhlistamassa hakumetsässä.

Keli: Pakkasta -2, hiukan lunta, tyyntä ja kirkasta. Jopa aurinko näyttäytyi.

Maasto: Keskilinja vanha metäsautotien pohja. Mäntymetsää. Oikealla puolen nouseva rinne kohtalaisen jyrkästi ylöspäin parikymmentä metriä, sen päällä tasaista mäntykangasta. Vasemmalla puolen jyrkkä rotko alas, sitten jyrkästi nouseva rinne vastakkaiselle puolelle.

Pami: 4 ukkoa valmiiksi. Ensimmäinen oikeaan etukulmaan muovipressuun kääriytyneenä. Toinen vasemmassa etukulmassa kuusen juurella maastoverkon alla. Kolmas rinteen päällä kuopassa maastoverkon alla. Neljäs rotkon toisella puolen rinteessä kaatuneen puunrungon vieressä maastokankaan alla. Kaikki maalimiehet odottavat ohjaajan lupaa palkkaukseen nameilla. Viimeisellä maalimiehellä lisäksi narupallo.

Pamppu oli taas aivan innoissaan. Kaikki ukot nousivat  hyvillä, suorilla pistoilla. Melkoinen haaste oli pehmeässä maastossa juoksu näytöille - varsinkin viimeiselle alas rotkoon ja vastarinnettä ylös. Pami oli jopa niin innostunut, että leikki Mikan kanssa pallolla eikä kiikuttanut sitä heti mulle.

Uu: 3 ukkoa valmiiksi. Ensimmäinen oikeaan etukulmaan muovipressuun kääriytyneenä. Sepä nousi sieltä oitis. Rullan Unski toi tosin perässä seuraavalle joukolle eikä mulle. Nyt siis teki saman, kuin Pamela viime treeneissä. Mentiin silti näytölle normaalisti. Toisen ukon piti olla  vasemmalla puolivälissä rataa ja rinnettä muutaman kuusen alla, mutta se olikin vasemmassa etukulmassa. Lähetin Unskin 3 kertaa tyhjille pistoille sinne, missä luulin ukon olevan. Sitten Heli jo alkoi sanoa, että se on etsinyt jo alueen, eikä löytänyt. Käännyin Unskin kans poispäin ja tytöt selvittivät ukon sijainnin. Käännyin sitten muitta mutkitta keskilinjalla ympäri ja lähetin Unskin etuviistoon oikealle (siis itse asiassa takaviistoon vasemmalle). Ukko löytyi hyvin ja uskon, että koko episodi tyhjine pistoineen teki Unskille ihan hyvää - sillä kun on muuten aika lyhyt pinna. Viimeinen ukko käytiin sitten ottamassa taas oikeaan suuntaan käännyttyämme oikealta puolen rinteen päältä. Kaikki ukot palkkasivat nakeilla ja kinkunjämillä (vihdoinkin ne loppuivat!) luvan saatuaan, ja viimeisellä oli lisäksi narupallo.

Sitten käytiin vielä lenkillä metsässä ja molemmat saivat hepulin, kun olivat niin hyvällä mielellä.