Pidettiin taas vähän lystiä kotikentällä.

Pamilla oli virtaa taas nin, että se lenteli ympäri kenttää, jos ei ollut käskyn alla. Hassu koira. Mutta oikein mukava treenattava! Olen alkanut pitää kovasti koirista, jotka "hyppivät seinille" tietyissä tilanteissa, eli nousevat korkeaan viettiin ihan itsestään kun tekeminen alkaa.

Seuraaminen oli parempaa ja tiivimpää kuin ennen. Juoksusta maahan menoa harjoittelimme monta kertaa, yritin saada sen vieläkin nopeammaksi, mutta menetelmä on vähän hakusessa. Juoksusta seisomaan jääminen onnistui sen sijaan tosi hienosti. Noudossa ei huomauttamista. Luoksetulo tapahtuu täysillä ja pukkaa nenällä mun nivusiin (auts!), mutta ei hyppää enää ja istuu hyvin. Perusasennot on parantuneet ihan siinä sivussa kun viettitaso on korkealla. Eteenmeno on hyvä, maahanmenosta en olisi niinkään varma. Sitä pitäisi harjoitella seuraavaksi.

Unskin kanssa ensin seuraamista. Yritämme aina aluksi saada edistämistä vähemmäksi. Sitten kaukokäskyjä. Yritin takapalkalla namilla, ei toimi. Takapalkkana patukka, toimii vain läheltä. Itse asiasa mikä tahansa toimii läheltä, mutta ei kolmen askelen päästä. Sitten harjoiteltiin luoksetuloja. Välillä meni hyvin, välillä ei. Kun patukka lentää mun taakse, luoksetulo on nopea, kun en heitä mitään, se hiippailee. En tiedä oppiiko tuo koira enää mitään uutta. Mutta on se vaan niin hauska ja kultainen!