Meillä oli juhlavat vepe-treenit, kun illan päätteeksi juhlimme seuramme (PoKS) ensimmäisen vepevalion arvon saavuttaineita Vernaa (lbn Mickelbackens Limosa) ja Kirsiä!
Mutta ensin harjoiteltiin. Sää oli pilvinen ja aallokko oli melkoinen. Sen verran tuuli, että oli vaikeuksia kuulla mitä veneistä huudettiin. Pamin kanssa tehtiin ensin avoimen luokan veneen hakua (kahdella veneellä). Palkka eli lelu jätettiin rannalle. Ensimmäisellä kerralla Pami hyppäsi innoissaan, lähti uimaan toista venettä kohti, mutta ohittikin veneen köyttä ottamatta. Huusin sitä takaisin, ja se kääntyikin heti ja otti köyden ja veti veneen rantaan, tosin olisi voinut vetää vielä lähemmäksi. Toisella kerralla sama juttu. Tytöt tuumasivat, että palkka on liian suuri houkutin. Siispä palkka piiloon. Nyt Pami otti köyden kauniisti ja malttoi hinata veneen aivan rantaan saakka.
Sitten jatkoimme esineen vientiharjoituksia. Tällä kertaa otin esineeksi poijun. Leikimme ensin poijun narulla rannassa, mutta lähetettäessä Pami pudotti poijun ja olisi lähtenyt uimaan veneelle ilman esinettä. Kutsuin sen takaisin ja lähetin uudelleen. Jouduin menemään veteen saakka Pamin kanssa, että se lähti uimaan esineen kanssa. Loppu menikin hienosti ja Mari pääsi palkkaamaan lelulla veneestä. Toisella kerralla homma sujui jo hienosti. Koska keli oli raskas, emme harjoitelleet muuta, mutta Kirsi ja Verna uivat yhdessä valionarvonsa kunniaksi meidän laulaessamme onnittelulauluja rannalla ja lopuksi nautiskelimme Kirsin leipomasta mansikkakakusta ja kahvista.