Takana kiva viikonloppu; kasvateille tuli roimasti tuloksia harrastuksista. Erityisesti lämmittivät Roosan ja Main luonnetestitulokset, Main tuplanollat ja siirto kolmosluokkaan agilityssa sekä Jatsin upea JK3 ykköstuloksella. Tottiksen katsominen jännitti paljon enemmän kuin oma kisaaminen koskaan, vaikka Jatsi onkin melko varma tekijä tottiksessa. Onnittelut kuitenkin kaikille, myös tokossa "epäonnistuneille" - mä olen niin ylpeä teistä joka tapauksessa! 

Lauantaina Koukin tytöt kävivät pentuja katsomassa ja päästiin samalla kimppalenkille Mörkön, Topin ja Susun kanssa. Pami pyrki komentamaan Susua kotipihassa, mutta lenkillä oli ihan rento ja nautti toisten seurasta. Sunnuntaina oli vuorossa kimppalenkki Hannan ja Jatsin kanssa.

Sunnuntaiehtoolla kävin vähän treenaamassa tottista molempien kanssa kotikentällä. Ajattelin hetsata pikkuäidin oikein viimeisen päälle intoon, ja laitoin sen ensin kiinni pylvääseen odottamaan, kun leikittelin Unskin kanssa. Uskomatonta mutta totta: Unskin iänikuinen edistäminen seuraamisessa on parantunut Suski Korrin neuvoman palkkaustekniikan myötä! Harjoiteltiin jääviä liikkeitä myös, lähinnä sen vuoksi, että oppisin itse käyttämään ennakkovihjeitä. Lopuksi nouto ja eteenmeno ja sitten hurja wubbaleikki. Ei lopu virta mummusta!

Pami oli tällä välin kuumunut ehkä liikaakin, mutta sivulle tulot olivat mainioita, samoin seuraaminen. Maahanmenossa se jää helposti puoli-istuvaan asentoon, joten siihen täytyy panostaa; samoin noutoon, koska luovutuksessa on liikaa intoa ja ehkä myös painetta. Kaikki muu sujuukin ihan erinomaisesti. Tästä on kiva alkaa taas treenikausi.

Heittelin tytöille lopuksi wubbaa kentällä, niin että saivat riehua oikein sydmensä kyllyydestä.