... ja parantaakin.

Pami kävi lääkärissä, diagnoosina oikean etulavan venähdys. Lapa ja myös kainalo olivat pehmeät ja lämpimät, ontumista kesti pari päivää. Kipulääke ja lepo ovat tehonneet. Valeraskaus tuntuu olevan tiukassa, mutta alkaa sekin pikkuhiljaa helpottaa. Piipitys, syömättömyys ja sotkeminen ovat vielä jatkuneet, mutta perjantaina tottis jo maistui aivan eri tavalla. karvanlähtö on jo aluillaan.

Muksu lähti - tuli kyllä ikävä tuota koiranpoikaa, jossa tuntuu olevan 110% sisältöä. Pami on kovin helpottunut, sen huumorintaju ei kertakaikkiaan riittänyt teinipojan kolttosiin  oman hormonimyrskyn keskellä.

Unelma enkelini on oma suloinen ja iloinen itsensä aina vaan. Lohduttaa ja ilahduttaa kaikkia, leikkii ja jaksaa tottistella innoissaan. Karvanlähtö on pahimmillaan, eikä Unski tykkää harjauksesta. Tai siis tietyistä kohdista saa kyllä mielellään harjata, mutta esim. nivusista ja pöksyistä ei antaisi millään, pyörii ja hyörii ja murmettaa.

Onni-kisulla on nuha. Nenä vuotaa, mutta muita oireita ei onneksi ole; ruoka maistuu ja poika on pirteä. Ehkä se menee itsestään ohi.

Meillä on yläkerran remontti siinä vaiheessa, että tietskalle ei pääse, joten kuvia en saa nyt laitettua. Ja töissä on hurjasti kiireitä ja työmatkoja. Illalla jatkuvat tottisharjoitukset ainakin kotipihassa.