Reissattiin muutama päivä koirien kanssa: lauantaina otin ne mukaan töihin. Tehtiin iltasella mukava lenkki kuvankauniissa maisemissa Juojärven rannoilla ja jäätiin sitten Valamoon yöksi.

Aamulla varhain suunnistettiin Pieksämäelle jälkikisoihin, olin ilmoittanut Unskin. Mukavaa päästä kisaamaan pitkän varoajan jälkeen! Mukana olivat myös Valtteri ja Perro (Ossequente Priscilla).
Ei ollut meidän päivä: just pääsin kehumasta Valtterille, kuinka Pieksämäellä on hyvät maastot, niin meille sattui elämäni kammottavin jälkimaasto: ensin mentiin suolle, 8 ojan ylitystä, hakkuuaukea, jälleen suota ja noin 6 ojan ylitystä, ja loppu olikin aika selkeää kangasta.
Jana meni hienosti, samoin alku, ekan kepin jälkeen Unski ilmaisi toisenkin kepin, mutta en mä sitä mistään löytänyt . Sitten eksyttiin hakkuuaukealle, pitkän pyörimisen jälkeen Ulpukka löysi jäljen uudelleen, paineli hyvän matkaa, sitten jossain vaiheessa mun saapas juuttui suohon ja kalastelin sitä jonkin aikaa, loppumatkasta Unski putosi ojaan . Tuloksena 4 keppiä, kutonen mukana kylläkin.
Tottikseen ilmoittauduttaessa parina ollut koira hyökkäsi Unskin kimppuun, Unski antoi takaisin mutta koira tuli uudelleen päälle vielä pari kertaa . Kun saatiin uusi pari kehiin niin Ulpukan tottis oli kyllä melkoisen hermostunutta , tuloksena 74 p. Siiitä paineltiin suoraan esineruutuun, Unski oli jotenkin paineessa eikä meinannut irrota ollenkaan. Toi yhden esineen ja juuri kun oli toisella, loppui aika.
Että tällainen kisa tällä kertaa. Paska keikka mutta tulipahan tehtyä. Ja pääasia, että aussie voitti! Nimittäin Valtteri ja Perro saivat koularin hienolla ykköstuloksella.

Kisan jälkeen treenasin vielä Pamin kanssa tottista Pieksämäen kentällä. Päivän autossa istuttuaan Pami oli ihan täynnä virtaa, ja tekeminenkin oli sitten sen mukaista.
Pieksämäeltä ajeltiin Jyväskylään "mummolaan" ja tehtiin vielä rattoisa iltalenkki Nenäinniemeen veljeni rakennustyömaalle. Mukava lenkkeillä välillä eri maisemissa kuin kotona! Maanantai ja tiistai kuluivat erilaisissa palavereissa ym., mutta aamulenkki tehtiin Ylistönmäen ja Märkäpesän metsäpolkujen kautta Jyväsjärven rantaan ja sieltä takaisin Ristonmaalle ja päivällä koirat pääsivät mummon kanssa lenkille Palokkaan. Illalla Kuura-serkku tuli leikkimään.
Tiistai-iltapäivänä kotimatkalla poikettiin vielä Pieksämäen kentällä tottisharkoissa. Sitten köröteltiin takaisin kotiin ja kyllä tyttösille uni maistui mukavan reissun jälkeen.