Unelma ja Simmi, 10 v.

Kävin Unelman kanssa Jyväskylässä. Sovimme treffit Virpin, Kitsin ja Simmi-siskon kanssa Viherlandiaan. Olipa ihana lenkkeillä keväisillä pelloilla! Unelma tietysti oikein kukoisti, kun pääsi taas mamman kanssa kahdestaan reissuun ja tapasi rakkaan siskonsa. Virpin ottamia kuvia täällä. Kuvissa Unski on laiturilla ihan kyykyssä ja koko ajan pois lähdössä. Taisivat jo jäät kumista.

Matkamme jatkui mummolaan. Unski otti tietysti ilon irti sielläkin ja maata rellotti ketarat kohti kattoa mummon sängyssä (ei enää) valkoisella päiväpeitolla.

Jyväskylässä oli voimistelun SM-kisat. Veljentyttöni Martta (7 v.) osallistui tapahtuman loppunäytökseen Caramella -ryhmässä (Martta kuvassa vasemmalla toisessa rivissä, makaavan tytön takana). Olimme porukalla katsomassa ja kannustamassa Marttaa, joka esiintyikin ammattitaitoisesti koko ajan hymyillen ja aivan virheettömästi! Ohjelma oli melko pitkä ja todella vaikea 6-7 -vuotiaille, mutta onnistui erinomaisesti.

Ilta vierähtikin sitten veljeni perheen kanssa herkutellen ja jutellen. Sunnuntaiaamuna kävelimme aurinkoisen aamulenkin ja pääsimme virvottaviksi ja virpomaankin Unelman kanssa, kun liityimme, Martan, Kertun ja Toivon seuraan. Otin kännykkäkameralla mainioita kuvia - ehkä saan ne vielä joskus siirrettyä tänne.