Oli Unskin vuoro päästä hommiin, Pami sai vielä lepäillä viikonlopun vepekisojen jälkeen.

Mentiin Jaamankankaalle sinne lähelle ampumahiihtostadionia, missä alueen vasempaan laitaan jää kiemurteleva juoksuhauta, ja oikealle rinne nousee loivasti ylöspäin. Laitettiin Unskille 4 maalimiestä - tai itse asiassa 5, kun pikkutytöt Eevi ja Emmi menivät kahdestaan nököttämään viimeiseen piiloon. Ilmaisu irtorullilla.

1. Vasemmalla juoksuhaudan pohjalla pressuun kääriytynyt maalimies löytyi innokaan piston seurauksena. Palkkasin pikku namulla rullan käteen antamisesta. Maalimies palkkasi lihapullilla luvan perästä.

2. Oikeassa etukulmassa maastoverkon alla, hyvä etsintä, hyvä löytö, näytöllä tunki melkein syliin istumaan ja tuijotti siinä sitten. Hassu. Kun saatiin maalimies selviteltyä koiran persvilloista, risuista ja maastoverkosta, Unski sai lihapullia ja oli reippaana valmis jatkamaan.

4. Upea tyhjä pisto vasemmalle, yliheitto ja...

5. Upea tyhjä pisto oikealle, yliheitto ja...

6. Vasemmassa takanurkassa pöheikössä maalimies, avopiilo. Eipä meinannut heti löytyä, mutta työskentely oli sinnikästä ja nopeaa, kaukaa näkyi vain, kuin vaalea häntä liehui korkealla puskissa. Taas tuli lihapullia ja vielä jatkettiin...

7. Ei lähtenyt hyvin, eteni viisi metriä, nuuhki maata ja kääntyi jäljelle taaksepäin. Kutsuin pois ja lähetin uudelleen, sitten Unski eteni suoraan takakulmaan, missä tytöt makasivat kangasputkessa hipihiljaa. Lihapullaa li kehujen ja paijausten kanssa, ja sitten heiteltiin Unskille porukalla wubbaa metsässä! Kyllä oli lystiä!

Kaikkiaan Unski toimi tosi innokkaasti ja hienosti!