Kuumana helluntaipäivänä vilvoittelimme vielä ajelemalla iltapäivällä kiteeläisten hakutreeneihin. Metsässäkin oli tosi lämmintä, vaikkakin varjoisaa. Pami oli aika puhki - toivottavasti se johtui vain kuumuudesta ja vepe-väsymyksestä, eikä jostain muusta.

Alun peri oli tarkoitus ottaa Pamille vain 2 maalimiestä, mutta kun toinen meni niin huonosti, niin otettiin vielä kolmaskin. Ensimmäinen ukko vasempaan etukulmaan umpipiiloon. Hyvä ilmaisu, paitsi että viskasi rullan mun polville. Hyvä näyttö, palkkana leikkiä maalimiehen kanssa wubballa. Vähän Pami yritti tarjota wubbaa välillä minullekin, mutta kun olin vain passiivinen, niin leikki kivasti uuden maalimiehen kanssa.

Toinen ukko ylärinteessä maastoverkon alla n. 15 m oikeasta etukulmasta eteenpäin. Pami kävi tarkastamassa etukulman ja juoksi sitten takaisin aika läheltä piiloa, mutta ei saanut hajua. Kehuin ja laitoin uudelleen, ja sitten meni hyvin. Näytölle lähtö tökki aika pahasti - ihan kuin Pami olisi halunnut vaan repulle päin. Saattaa olla, että se vielä odottaa namipalkkaa, kun sitä harrastettiin niin pitkään.

Siispä vielä kolmas maalimies vasemmalle maastokankaan alle. Se meni mainiosti, näyttökin meni mainiosti ja leikissä oli enemmän potkua kuin kahdella aiemmalla. Juostiin wubban kanssa autolle juomaan piimävettä.

Palkkaus tökki. Olisin toivonut huomattavasti parempaa leikkiin paneutumista kaikilta maalimiehiltä. Huomenna on korjattava palkkausta.

Unelmakin pääsi pitkästä aikaa hakuhommiin. Otettiin vain etukulmat. Mummeli oli ihan liekeissä ja toimi kaikin puolin loistavasti. Unskille oli palkkana lihapullaa ja toiselta maalimieheltä wubbapelitystä.

Oli kivaa vaihteeksi vieraamman porukan kanssa!