Pamille tehtiin palkkaamattomuustreeni hakumetsässä. Oli satanut lähes koko päivän, mutta juuri harkkojen ajaksi taukosi. Oli kuitenkin märkää ja tuulista, mutta ei kovin kylmää. Tallattiin sellainen 130 m alue, keskilinja metsäautotiellä notkon pohjalla. Oikealle nousi jyrkkä rinne ja alue jatkui vielä harjanteen taaksekin hiukan. Vasemmalle aluksi loiva rinne ylöspäin ja alueen loppupuolella kuoppa eli suppa ja siitä taas jyrkkä rinne ylöspäin. Mäntykangasta siis, myös kuoppia ja pensaita sekä risukasoja.

Neljä maalimiestä valmiiksi: 1. Lähelle oikeaa etunurkkaa maakuoppaan pressuun kääriytyneenä. Ei palkkaa. 2. Vasempaan etukulmaan maastoverkon alle, ei palkkaa. 3. Oikeaan takakulmaan harjanteen taakse, palkkana lihapullaa. 4. Vasempaan takakulmaan risukasan alle, palkkana lihapullaa ja wubba. Ilmaisu irtorullilla.

Pami ei ollut kaikkein innokkaimmalla tuulellaan - alkaa vissiin olla hiukan valeraskautta. pamistahan ei muutoin huomaa mitään, mutta se on vähän laiskan oloinen ja muissa maailmoissa. Mutta kaikki meni loistavasti, se työskenteli hienosti, ei ollut moksiskaan vaikkei saanut palkkaa, aina lähti yhtä hyvin sekä uudelleen etsintään että näytöille. Ja lopuksi pidettiin tietysti kunnon wubbajuhlat.

Nyt kun malttaisi vain olla treenaamatta liikaa.