Torstaina kävimme Pamin kanssa tokoilemassa. Paikalle tulivat vain Eija ja Vippi, joten ehdimme tehdä kaikenlaista oikein tehokkaasti! Ensin harjoittelimme noutoja. Pampula oli vähän ruosteessa ja luovutus jäi ensin hieman liian kauas, mutta parani jo toisella kerralla. Eijalla oli mukana välineistöä, ja pääsimme harjoittelemaan myös hyppynoutoja - tahallisesti vinoon heitettyinä - ja metalliesineen noutoa. Ihan mukavasti menivät ensimmäisiksi harkoiksi!

Sitten harjoittelimme vielä seuraamista "pitkän kaavan" mukaan liikkeenohjaajan käskyttäminä. Hieman laajoiksi jäivät käännökset ja toisinaan perusasentoihin istuminen oli laiskaa. Liekö helteellä osuutensa...

Perjantaina jätimme mummut kotiin ja lähdimme Viian kanssa Max-veljen luo kylään Juukaan. Joensuusta pääsimme Sadun ja Viirun kyytiin ja mukaan poimittiin myös Hilkka ja Valo. Kyseessä olivat siis itse asiassa V-pentueen treffit; joukosta puuttui ainoastaan Vertti.

^ Hei hulinaa! Kyllä riitti menoa ja meininkiä.

^ Janna tutustutti tytöt kanoihin.

^ Kanat kiinnostavat tyttöjä ja tytöt kiinnostavat Maxia.

^ Jasperista oli hurjan kivaa riehua ja juosta koirien kanssa. Ihme kyllä kukaan ei yrittänytkään napsia juoksevia ja hyppiviä lapsia.

^ Vanha Betty katsoo menoa ihmeissään.

^ Hilkka antaa välipalaa Valolle ja Maxille.

^ Satu antaa välipalaa Viirulle ja Maxille.

^ "Maxipekka" ja "Viirumaija".

^ Maxista on kasvanut oikein hieno nuori koira.

 Oli kiva tavata koko perhettä, KIITOS!