Tänään vietettiin Q-pentueen eli Kirin ja Muksun 2-vuotissynttäreitä meillä. Sattui aivan kammottava keli, eli märkää lunta sataa vaakusoraan melkein koko ajan. Käytiin kuitenkin pellolla juoksemassa enimmät höyryt pois.

Muksusta on tullut komea ja kiltti poika, Kiristä kaunis ja huippuystävällinen neitonen. Pami piti pennuilleen tiukkaa kuria mutta Unelma-mummu jaksaa aina olla kultainen oma itsensä.

Hilkka toi kaikille puruluita ja sisälle tultuamme antoi kaikille yhden. Kiri-höppänä ei älynnyt vahtia luutaan tarkasti ja menetti sen Muksulle. Annoin Kirille uuden luun, mutta supersyöppö Pami oli jo syönyt omansa ja varasti sitten Kirinkin luun.  Siinä vaiheessa kellään muula ei enää ollut luuta, joten otin Pamiltakin luun pois ja siirryttiin kakun syöntiin.

Koirien kakku oli "leivottu" jauhelihasta ja naudan mahasta, kuorrutettu vaniljarahka-kermavaahdolla ja koristeltu makkaranpaloilla ja kahdella herkkutikulla. Jokainen sai neljänneskilon kokoisen kakkupalan. Ne hävisivät kyllä hyvin nopeasti ja hyvässä sovussa!

Sitten oli aika kaivella lelukoppaa, josta löytyikin monta mukavaa kapistusta. Leikkeihin toi lisäväriä Kirin alkava juoksu. Muksu piti laittaa ulos jäähtymään toviksi, mutta portailta alkoi pian kuulua surkea laulu, joten Pami meni Muksulle kaveriksi. Riitan, Hilkan ja minun kahvitellessa Unski ja Kiri siis kilpailivat paikasta pöydän alla Muksun ja Pamin juostessa kilpaa pihamaalla. 

Oli oikein rattoisat synttärikekkerit - kiitos käynnistä!

Riitta otti muutamia kuvia lumisateessa, tässä yksi. Huom! Käsky oli "maahan" - hyvin koulutettuja nuo kaksoset Hymy.

1240293819_img-d41d8cd98f00b204e9800998e