Kauppareissulla kävin Pamin kanssa tottistelemassa Liperin torilla. Paikka on erinomainen: keskellä liikennettä, mutta liikennettä ei ole liikaa, ja selkeästi aurattu kenttä lumivallien keskellä.

Luoksetulo-ongelmamme jatkuu. En tosiaankaan tiedä, mistä Pami sen syksyllä kehitti! Ehkä tämä liittyy luoksetulon pysäytysharjoituksiin jotenkin, mutta kun olen visusti varonut pysäytyksen harjoittelua liikkeen yhteydessä juuri tästä syystä. Unskin kanssa onnistuin pilaamaan luoksetulon lopullisesti pysäytyksillä, ja pelkään pahoin, että nyt on käynyt samalla tavalla Pamin kanssa. Onneksi Pami on kuitenkin putkiaivompi, joten voi olettaa, että se oppisi asian uudelleen oikein.

Joka tapauksessa harjoittelimme luoksetuloja siten, että laitoin pallon haarojen väliin, josta se putoaa suoraan alaspäin kun Pamin asento on oikea. No, tämä pallohulluhan älysi pian tökätä kuonolla suoraan palloon, AUTS! Mutta ainakin Pami tulee nyt vauhdilla perille asti, eikä jää hiimailemaan metrin päähän odottavan näköisenä.

Lisäksi harjoittelimme kaukokäskyjä, jotka alkavat sujua hyvin jo kauempaakin, ja lämmittelyksi ja jäähdyttelyksi hinkkasimme perusasentoja.

Kotipihalla tein Kirin kanssa vähän temppuja mamman mielenvirkistykseksi. Seuraamista lyhissä pätkissä, käännöksiä ja luoksetuloja. Mitään maahanmenojuttuja ei viitsi ottaa, ettei vaan tisulit palele. Namipalkka toimii Kirillä ehkä paremmin - ainakin mun kanssa. Lelun heittelysessio oli sitten erikseen.