Työviikonlopun jälkeen on ollut mukavaa taas viettää aikaa kotona koirien kanssa. Talviset säät ovat houkutelleet meidät pitkille lenkeille. Mukavaa, kun Unnukin malttaa jo lähteä pitkällekin ja leikkiä ulkona toisten kanssa. Eilen oli tyttöjen kauneudenhoitopäivä jälleen. Ne ovat niin hassuja, kun ovat ollakseen päästessään mamman kanssa kahdestaan kylppäriin harjojen ja kynsisaksien kanssa.

Tämä aamu alkoi eläinlääkärikäynnillä - tosin Obelix-dobermannin kanssa. Kirsi ei päässyt töiltään, joten käytin Obsun tutkittavana, kun rapsuttelee kainaloitaan niin kovasti ja toinen takajalkakin on vähän ollut kipeänä. Saatiin lääkkeet ja neuvot ja vaikka Obsua kovasti pelottikin aluksi, niin kyllä se lääkäritäti vaan oli aika kiva, kun antoi paljon namuja. Obelixin kotiin vietyäni käytin sitä ja Geaa vähän ulkona ja annoin sapuskat.

Iltapäivällä tehtiin meidän tyttöjen kanssa lenkki Kettuvaaralle. Oli tarkoitus tehdä pitempi kierros mutta puolivälissä huomasin, että Unskin panta on pudonnut kädestäni. Piti siis kääntyä takaisin - onneksi panta löytyi keskeltä polkua. Paluumatkalla tavattiin vielä kivat pojat Masi (paimensukuinen lapinkoira) ja Repe (beagle-dreeveri-mix), ja hauvat saivat seurustella hyvän tovin, kun vaihdoimme kuulumisia Leenan (?) kanssa.