Josepa järjesti uusille hakuharrastajille lyhyen maalimieskoulutuksen tottiskentällä. Piirrettiin keskilinja hiekkaan, oikealla puolella piilona toimi metsä ja vasemmalla oli pari suojelupiiloa. Näin "yleisöllä" oli mahdollisuus nähdä maalimiehen toiminta. Alkuselostusten jälkeen Unelma pääsi näyttämään, kuinka koira toimii irtorullalla ilmaistessaan. Kyllä oli tyttö tohkeissaan. Seija kiersi takakautta metsänlaitaan kyyköttämään lumikasan taakse. Etenimme hiukan keskilinjaa, näytin Unskille suunnan ja lähetin. Unski ei suinkaabn lähtenyt suoraan - sehän olisi ollut aivan liian helppoa - vaan kaartoi takakautta metsään ja tois pitkälle. Kutsuin sitä kerran nimeltä, se kääntyi ja bongasi Seijan hajun. Rullan tuonti meni melkein nappiin, sylkäisi sen jalkoihini, ja näytölle meno täydellisesti. Seijalta saatujen makkaraoiden lisäksi Unelma palkkasi itse itseään repimällä näyttöliinaa.

Laitettiin vielä yksi uusi harrastaja vasemmalle suojelupiilon taakse ja näytettiin toiminta kiintorullan (norski) kanssa. Ilmeisesti tehtävä oli Unskin mielestä vähän liiankin helppo, mutta oli se hurjan tyytyväinen. Viskeltiin vielä wubbaa lopuksi.

Bc Pepe ja ssn Rocco pääsivät näyttämään haukkuilmaisua ja erilaisia palkkaustapoja, ja kyllä niilläkin riitti intoa ja onnistumisen riemua pitkän talven jälkeen!