Ah, mun ihanat, taitavat ja kauniit koirat tekivät niin hienoa työtä!
Keskilinjana metsäautotie. Oikealla puolen hieman alaspäin viettävää harvahkoa sekametsää, joka muuttui alueen takaosassa suoksi. Vasemmalla puolen mäntymetsässä jyrkästi nouseva rinne, jonka päällä viisto harjanne. Tyyntä ja puolipilvistä. Lämmintä n. +6 ja vasta yksi ainoa hyttynen. Siis loistava keli.

Pamille oli tarkoitus vahvistaa ilmaisuja ja hallintaa.
Maalimiehet: 1. Oikealle etulinjan puoliväliin kuusen alle  peittoon kääriytyneenä. 2. Vasempaan etunurkkaan harjanteen päälle poteroon ja kankaan alle. 3. Oikealle alueen puoliväliin rinteeseen maastoverkkoon kääriytynyt. Maalimiesten ohjeistus:
- asetu siten, että näet koiran koko ajan
- koiran pitäisi ottaa kiintorulla varmistettuaan maalimiehen
- jos koira ei älyä ottaa kiintorullaa, laita käsi maahan sen kaulan alle
- jos koira ottaa kiintorullan liian aikaisin eli jo etsintävaiheessa, sano "irti" ja anna sille irtorulla.
- saa palkata lihapullilla ja makkaralla heti koiran tullessa näytölle
Ensimmäisen ukon ohi Pami juoksi innosta piukkana. Pisto oli kuitenkin suora ja Pami tarkasti etukulman hyvin, joten kutsuin pois, kehuin kovasti ja laitoin uudelleen. Se saikin hajun maalimiehestä ja teki hienon kiintorullailmaisun. Myös toinen meni loistavasti. Kolmannelle Pami juoksi taas ohi ja kävi aika kaukana, mutta takaisin tullessaan bongasi Mikan ja kävi aivan "sylissä" tarkastamassa, ennen kuin otti kiintorullan. Kerrassaan loistavat ilmaisut, eikä merkkiäkään halusta ottaa rullaa väärissä paikoissa.

Unskille oli tarkoitus ottaa oikein kiva ja onnistunut harjoitus korvaukseksi viime kerran källistä.
Maalimiehet: 1. Oikealle etulinjan puoliväliin kuusen alle  peittoon kääriytyneenä. 2. Vasempaan etunurkkaan harjanteen päälle poteroon ja kankaan alle. Sitten oikealle puoliväliin maastoverkko puihin roikkumaan. Kolmas maalimies vasempaan takakulmaan pienen kummun taakse. Ilmaisut kiintorullalla ja palkka (lihapullia ja makkaraa) heti näytölle tultua.
Unskilla on malttia etsiä oikeasti paremmin kuin Pamilla, jolla on vauhtia ja intoa juosta vaan kovaa. Unski lähti innokkaasti mutta oli tarkkana alusta saakka, ja saikin Aijasta hajun heti. Hieno ilmaisu. Myös toinen ilmaisu oli hieno, Unski jopa kävi ihan poterossa Jennan sylissä tarkastamassa, että siellä ihan varmasti oli ukkeli. Kolmannen lähetyksen tein suoraan puissa roikkuvaa maastoverkkoa kohti. Unski tarkasti sen ja jatkoi matkaa suoraan eteenpäin; kehuin kovasti ja kutsuin pois, heitin suoraan keskilinjan yli vasemmalle puolelle. Jännä, kuinka Unskin into nousee aina uudestaan ukolle lähetettäessä! Mika löytyikin hienolla pistolla takanurkasta. Ja sitten heiteltiin patukkaa. Oli OIKEIN kivaa! Ja kotiin viemisiksi löytyi vielä pari litraa korvasieniä.