Toisella kerralla otettiin ensin Unski yksinään laumaa kuljettamaan, ihan vaan siksi, että Pami sai katsoa katsoa autosta ja olla mustasukkainen. Tuo Ulpukan kutale se vaan paimentaa ihan hyvin, vaikka minä uskoin siitä jo sen kitkeneeni...

Pami kuljetteli katrasta ihan maltillisesti. Enää se ei pyrkinyt niinkään paimentamaan Unelmalle autolle päin, vaan teki töitä minulle. Sain sen hyvin kontaktiin ihan pienellä änellä, kun se vähänkin vilkaisi autolle päin. Käännökset se selvitti itse miettimällä, ja pysyi hyvin takana käsiohjauksella. Ensimmäinen rundi meni tosi hienosti. Hyppäsin lauman edestä Pamia kehumaan ja irrotin sen liinasta, ja silloinhan se tietysti innostui ja hajotti koko lauman ympäri pihoja.

Höh. Sinikan bc Vidi pääsi töihin, ja kun se toi lauman takaisin, oli porukkaan liittynyt pieni valkea kili. Se oli hauskasti lammaslauman keskellä melkein koko ajan ihan kuin tärkeänä seuraten, mihin suuntaan milloinkin piti kulkea. Toinen kierros Pamin kanssa sujui ehkäpä vieläkin paremmin, tosin liinassa vielä, mutta pysyi mulla paremmin hanskassa. Kiintoisaa puuhaa! Kyllä oli Pami väsynyt tuon työrupeaman jälkeen!